Menu




Lietuvoje prasidėjo išankstinė prekyba naujaisiais Volkswagen Amarok

Automobilis 13.03.2023   

Lietuvoje prasidėjo išankstinė prekyba naujaisiais Volkswagen Amarok


Volkswagen Commercial Vehicles Lietuvoje pradėjo išankstinę prekybą antros kartos Amarok – „premium“ segmento pikapais. Naujiena partnerių salonus Lietuvoje pasieks jau gegužę. Visiškai atnaujintas, didesnis modelis su daugiau nei 20 naujų vairuotojo asistentų, galingais ir ekonomiškais varikliais, visų varančiųjų ratų sistemomis ir daugybe kitų siūlomų priedų Lietuvoje kainuos nuo 54 646 Eur su PVM.

„Iš pagrindų atnaujintas aukščiausios klasės pikapas Amarok yra savo segmento technologijų pionierius, nustatantis naujus funkcionalumo standartus. Išankstinės prekybos pradžia Baltijos šalyse mums yra svarbus riboženklis. Esu tikra, kad dar ekspresyvesnis ir įspūdingesnis Amarok padės padidinti pardavimus šiame segmente ir susigrąžinti pirmaujančias pozicijas“, – sako Merli Ainsaar, Volkswagen Commercial Vehicles prekės ženklo vadovė Baltijos šalyse.

Didesnis ir galingesnis

Amarok Baltijos šalyse siūlomas su 3.0 litrų turbodyzeliniu V6  varikliu, išvystančiu 177 kW / 240 AG galią ir 600 Nm sukimo momentą, kuris yra sujungtas su 10 laipsnių automatine greičių dėže. Į standartinę Amarok įrangą įeina visų varančiųjų ratų 4MOTION sistema ir šeši pasirenkami važiavimo režimai.

5.350 mm ilgio Amarok ne tik suteikia daugiau erdvės salone, bet ir didesnį stabilumą, kadangi jo 3.270 mm ratų bazė yra 173 mm ilgesnė nei anksčiau. Visa tai reiškia, kad pikapas yra pasiruošęs bet kokiems iššūkiams ir vairavimo sąlygoms tiek kelyje, tiek bekelėje. 

Jo atviroje bagažinėje telpa visas euro padėklas, be to, pikapu galima tempti iki 3,5 tonos sveriančią priekabą.

Lengvesnis, patogesnis vairavimas

Daugiau nei 20 vairuotojo asistentų šiame modelyje siūlomi pirmą kartą, taigi naujasis Amarok vairuotojui padeda labiau nei bet kuris jo pirmtakas. Dėl adaptyviosios greičio palaikymo sistemos, IQ.Light LED matricos priekinių žibintų, išplėstinio tolimųjų šviesų valdymo Dynamic Light Assist, pasirenkamų važiavimo režimų ir kitų naujovių jį vairuoti kur kas lengviau ir maloniau.

Style ir aukštesnio lygio komplektacijose standartiškai montuojamas 12 colių įstrižainės skaitmeninis prietaisų skydelis ir modernus, lietimui jautrus 12 colių įstrižainės multimedijos ekranas. Intuityvus valdymas užtikrinamas derinant skaitmenines funkcijas su ergonomiškais mygtukais bei jungikliais.

 



Jums turėtų būti įdomu


Automobilis

Toyota Proace: furgonas, kurį konstravo ir japonai

Toyota Proace: furgonas, kurį konstravo ir japonai

Komercinių automobilių srityje japonų gamintojas Toyota ne n...

Automobilis

Lexus NX:  laužantis stereotipus

Lexus NX: laužantis stereotipus

Po beveik nepasikeitusia išore slypi naujas automobilis. Vid...