Menu




„Agrokoncerno grupės“ loterijoje – vertingas BEDNAR technikos prizas

Partnerio turinys 03.06.2022   

„Agrokoncerno grupės“ loterijoje – vertingas BEDNAR technikos prizas


Norėdama Lietuvos ūkininkams atsidėkoti už lojalumą ir pasitikėjimą „Agrokoncerno grupe“, įmonė „Agrokoncerno technika“ skelbia ypatingą akciją-loteriją „Pirk iš „Agrokoncerno“ ir laimėk BEDNAR techniką!”

Ūkininkai, nuo birželio 1 iki rugsėjo 30 dienos, įsigiję produktų ir/ar paslaugų už 50 tūkst. eurų ar daugiau iš įmonių „Agrokoncerno technika“ arba „Agrokoncernas“, dalyvaus loterijoje, kurios pagrindinis prizas – 7,5 metro darbinio pločio ražienų akėčios BEDNAR Striegel PRO. Šio prizo vertė – daugiau nei 25 tūkst. eurų.

Pasak įmonės „Agrokoncerno technika“ direktoriaus Mindaugo Lapatkino, BEDNAR akėčios, kaip pagrindinis prizas, pasirinktos neatsitiktinai. Tai yra sparčiai populiarėjantis padargas tiek ekologiniuose, tiek ir chemizuotuose Lietuvos ūkiuose.

 

„Ražienų akėčios yra skirtos pradiniam augalų liekanų tvarkymui nuėmus derlių. Tvirtais virbalais augalų liekanos tolygiai paskirstomos po lauką, kad vienodai susimaišytų su dirva toliau ją kultivuojant. Ražienų akėčias galima veiksmingai naudoti ir pirminiam ražienos skutimui, tarpinių kultūrų sėjai, dirvos paruošimui, atvėrimui ir sušildymui pavasarį, pievų ar javų pasėlių aeravimui“, – loterijos prizą pristato M. Lapatkinas.

Šioje akcijoje gali dalyvauti tiek fiziniai, tiek juridiniai asmenys. Dalyvis, išleidęs 50 tūkst. eurų (be PVM) sumą UAB „Agrokoncerno technika“ arba UAB „Agrokoncernas“ prekėms ar paslaugoms, turi užsiregistruoti el. paštu bednar@agrokoncernas.lt , nurodant savo vardą, pavardę, kontaktus bei ūkininko pažymėjimo ar ūkio registracijos numerį, taip pat vietovės adresą, kurioje ūkininkauja.

Jeigu prekėms ir paslaugoms išleista pinigų suma viršija 100 tūkst. eurų, bus sugeneruojami du bilietai ir t.t. Tas pats dalyvis loterijoje gali dalyvauti su neribotu bilietų skaičiumi. 

Akcijos laimėtojas bus atrenkamas atsitiktine tvarka iš visų užsiregistravusių dalyvių atskiro renginio metu, dalyvaujant nepriklausomiems stebėtojams.

Išsamias akcijos taisykles galite rasti čia: https://bit.ly/BEDNAR_LOTERIJA 

 



Jums turėtų būti įdomu


Partnerio turinys

Metų pradžia – nuo vizito į „Pronar“ gamyklas

Metų pradžia – nuo vizito į „Pronar“ gamyklas

2024-uosius metus „Margučiai“ pradėjo nuo kelionės su ūkinin...

Partnerio turinys

Kur naudojamas „MultiOne“ krautuvas?

Kur naudojamas „MultiOne“ krautuvas?

Atsakymas į šį klausimą panašus, kaip ir atsakymas į klausim...

Partnerio turinys

AGCO atstovas: „Norime paneigti niekuo nepagrįstus gandus“

AGCO atstovas: „Norime paneigti niekuo nepagrįstus gandus“

Lietuvoje verslo reikalais lankėsi grupės AGCO, valdančios g...