Menu




New Holland T9 su beveik 700 AG

Technikos naujienos 28.08.2023   

New Holland T9 su beveik 700 AG


Artėjanti paroda Agritechnica pažers nemažai tiesiogine šio žodžio prasme didelių naujienų. Viena iš tokių – New Holland T9.700 flagmanas, kurio galia yra 699 AG. Tai yra kol kas galingiausias šio gamintojo traktorius.

Galiūnas pagamintas toje pačioje Fargo (Šiaurės Dakotos) gamykloje kaip ir Quadtrac. Pagrindiniai T9 atnaujinimai - naujas dizainas, pertvarkyta kabina ir valdikliai, PLM Intelligence ir patobulintas 13 l darbinio tūrio; 6 cl. FPT Cursor Etapo V deginių emisijų standartus atitinkantis variklis. Visi šie atnaujinimai suteikia daugiau galios, didesnį sukimo momentą, važiuojant žemesnėmis pavaromis. Pailgėjo ir techninės priežiūros intervalai nuo 1 200 iki 1 800 valandų.

Vienas Intelliview 12 monitorius yra standartinis (antras ekranas pasirenkamas papildomai)

Trijuose iš šešių modelių (T9.470, T9.520 ir T9.580) naudojamas variklis su kintamos geometrijos turbokompresoriumi. Padidinus galią iki 467 AG, 522 AG ir 578 AG, naujasis variklis padidina degalų efektyvumą 2,0 proc.

Kituose trijuose (plataus rėmo) modeliuose: T9.615 (didž. 614 AG), T9.655 (didž. 656 AG) ir T9.700 (didž. 699 AG), naudajomi varikliai su sportiniu dviejų pakopų turbokompresoriumi. Nauja jėgainė yra sujungta su viena iš dviejų žinomų transmisijų: Ultra Command arba bepakope Auto Command CVT.

Atnaujintoje kabinoje yra įrengti viršutiniai griebtuvai, patobulintos durų rankenos. Nauji LED darbiniai žibintai, apibūdinami kaip geriausias New Holland apšvietimo paketas, padidina matomumą naktį 20 proc. Gamintojo teigimu, operatoriaus matomumas pagerėjo dar ir dėl sumažinto išmetimo vamzdžio dydžio ir bei kitų konstrukcinių pakeitimų.

Šiaurės Amerikoje naujieji T9 bus pristatyti šią savaitę, Farm Progress Show metu. Spėjame, kad premjera Europoje įvyks parodoje Agritechnica.

 



Jums turėtų būti įdomu


Technikos naujienos

Tobulinamas autonominis Krone ir Lemken traukos modulis

Tobulinamas autonominis Krone ir Lemken traukos modulis

Prieš porą metų pristatyta Krone ir Lemken bendrai sukurta s...

Technikos naujienos

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Praėjusią savaitę vykusioje Techagro žemės ūkio technikos pa...

Technikos naujienos

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger supaprastino kalibravimo procesą naujausiose Vitas...