Menu




Case IH atnaujino fiksuotos kameros ritinių presą

Technikos naujienos 13.05.2022   

Case IH atnaujino fiksuotos kameros ritinių presą


Atnaujintas Case IH RB 344 fiksuotos kameros ritinių presas yra naujo dizaino ir geresnių techninių charakteristikų, tačiau geriausi ankstesnio modelio elementai išsaugoti. Šis kompaktiškas ir manevringas naujokaslengvai atlieka visas presavimo užduotis.

Michal‘as Jankowski, Case IH produktų rinkodaros vadovas, teigia: „RB 344 įgijo labai daug gerbėjų visoje Europoje, nes presuoja tankius, taisyklingai suformuotus 120 cm x 125 cm ryšulius iš visų rūšių žolinių pašarų. Ūkininkai taip pat vertina jo naudojimo paprastumą, universalumą, patikimumą, ilgaamžiškumą ir mažas priežiūros išlaidas.

Naujoji šio labai populiaraus ir efektyvaus preso versija turi modernų, akį traukiantį dizainą, atitinkantį kitas Case IH mašinas. Turime du modelius – RB 344 F be smulkinimo peilių ir RB 344 R su 15 smulkinimo peilių, kuriuos šiuo metu galite įsigyti. Abu yra labai efektyvūs ir dirba su mažesniais nei 80 AG galios traktoriais.

Akivaizdžiausias RB 344 dizaino bruožas – modernus šoninis skydas, kuriame yra tvirtas metalinis rėmas. Skydas plačiai atidaromas, kad būtų lengva atlikti techninės priežiūros darbus, jis taip pat apsaugo atsarginius tinklinio įvyniojimo ritinius. 

Už modernaus šoninio skydo RB 344 galima rasti daugybę mechaninių patobulinimų, dėl kurių pagerėja našumas ir ilgaamžiškumas, kartu sumažėja eksploatavimo išlaidos. Pavyzdžiui, sukimo momentą darbinėms dalims perduoda aukštos kokybės pavaros grandinės su chromuotais kaiščiais ir grūdintomis plokštėmis, kurios turi ilgesnį eksploatavimo ciklą, jų prižiūros išlaidos mažesnės. Atnaujintame RB 344 guoliai taip pat buvo patobulinti itin efektyviais sandarikliais, kurie apsaugo nuo užteršimo dulkėmis.

Įrengtas naujoviškas 2,0 m pločio rinktuvas surenka pašarą ir rotoriaus pagalba tiekia masę į ritinių presavimo kamerą Tiksli ritinio tankio valdymo sistema užtikrina, kad ryšuliai būtų suformuoti pagal tiksliai nustatytus parametrus, kuriuos galima reguliuoti ir stebėti iš traktoriaus kabinos.

RB 344 konstrukcija taip pat užtikrina, kad ryšuliai būtų teisingai suformuoti ir tolygiai supresuoti iki pat ritinio kraštų, nesvarbu, ar masė drėgna, pavytinta ar sausa. Tikslas vienas - išlaikyti  maistinę vertę ir saugojimo metu. Nepriklausomai nuo to, ar vyniojimui naudojamas tinklas, polietileno plėvelė ar špagatas, rišimo procesas presavimo kameroje vyksta greitai ir automatiškai.

Dar viena pagalbinė priemonė, padedanti užtikrinti patikimą ir našų darbą, yra gerai pasiteisinęs Case IH hidraulinis rotoriaus reversavimo mechanizmas. Tai leidžia operatoriui greitai ir lengvai pašalinti užsikimšimą neišlipant iš kabinos.

Svarbu atkreipti dėmesį į smulkinimo mechanizmą su 15 peilių. Būtent smulkinimo mechanizmo dėka gaunami didelio tankio ir puikios formos ritiniai. O transporterinės konstrukcijos presavimo kamera užtikrina patikimą darbą su visomis žolinėmis kultūromis.

Šiais metais Baltijos šalyse savo naujus šeimininkus pasieks 7 naujo modelio RB 344 presai.

 



Jums turėtų būti įdomu


Technikos naujienos

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Praėjusią savaitę vykusioje Techagro žemės ūkio technikos pa...

Technikos naujienos

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger supaprastino kalibravimo procesą naujausiose Vitas...

Technikos naujienos

Atnaujinti John Deere 5M traktoriai

Atnaujinti John Deere 5M traktoriai

Naujausi John Deere 5M traktoriai galimi su naujomis transmi...