Menu




Po CNH stogu – dar vienas tiksliųjų ir autonominių technologijų gamintojas

Naujienos 22.06.2021   

Po CNH stogu – dar vienas tiksliųjų ir autonominių technologijų gamintojas


CNH Industrial toliau stiprina tiksliųjų ir autonominių sprendimų, skirtų žemės ūkiui, pajėgas. Koncernas pasirašė sutartį dėl JAV kompanijos Raven Industries, veikiančios jau 65 metus, įsigijimo. Sandorį numatyta užbaigti per ketvirtąjį šių metų ketvirtį.

Raven Industries, kurios būstinė yra Sioux Falls mieste, Pietų Dakotoje, veikla suskirstyta į tris verslo padalinius, vienas iš jų - Raven Applied Technology - kuria tiksliąsias ir autonomines technologijas žemės ūkiui. Būtent šio padalinio pajėgas ir patirtį CNH Industrial pasitelks, diegdama inovacijas gaminamoje technikoje.

„Tikslusis žemės ūkis ir autonomija yra labai svarbūs mūsų strategijos elementai, padedantys mūsų klientams pasiekti aukštesnį gamybos lygį, - sako Scott‘as Wine'as, CNH Industrial generalinis direktorius. – Raven Industries – viena iš tiksliųjų žemės ūkio technologijų pradininkių, išsaugojusi lyderio pozicijas dešimtmečius. Ilgametė patirtis, į klientus orientuota programinė įranga ir inžinerinė nuovoka reikšmingai padidina mūsų galimybes. Šis sandoris tik įrodo mūsų įsipareigojimą plėsti tikslaus ūkininkavimo technologijų portfelį ir atitinka mūsų skaitmeninės transformacijos strategiją. Sujungus Raven ir CNH Industrial esamų bei būsimų produktų portfelius, galėsime pasiūlyti mūsų klientams dar daugiau inovatyvių, susietų technologijų, leidžiančių pasiekti didesnį produktyvumą ir efektyvumą“.

Partnertystė su Raven Applied Technology padaliniu suteiks CNH Industrial prieigą ne tik prie įvairių lauko kompiuterių ir automatinių navigacijos, vairavimo, sijų ir mašinos prošvaisos valdymo sistemų, bet ir plėtoti vis labiau populiarėjančius autonominius sprendimus, pavyzdžiui, operatoriaus valdomo savaeigio kombaino ir autonominio traktoriaus su priekaba, autonominių purškimo, sėjos ir trąšų barstymo mašinų bei kitus.

Šį pavasarį CNH Industrial įsigijo Prancūzijos bendrovę Augmenta.

 



Jums turėtų būti įdomu


Naujienos

CNH parduoda plūgų verslą

CNH parduoda plūgų verslą

Pasiekė informacija, kad koncernas CNH pardavė savo žemės ūk...

Naujienos

Dotnuva Baltic saulės elektrinių slėnis – dar vienas žingsnis tvarumo link

Dotnuva Baltic saulės elektrinių slėnis – dar vienas žingsnis tvarumo link

AB Akola Group priklausanti bendrovei Dotnuva Baltic praėjus...

Naujienos

Schäffer suteiktas solidus įvertinimas Vokietijoje

Schäffer suteiktas solidus įvertinimas Vokietijoje

Vokietijos lankstinių krautuvų gamintojas Schäffer šiais met...