Menu




CNH stiprina pajėgas tiksliųjų technologijų srityje

Naujienos 01.04.2021   

CNH stiprina pajėgas tiksliųjų technologijų srityje


Pastaruoju metu korporacija CNH Industrial skiria vis didesnį dėmesį tiksliems, tvariems ir aplinkai draugiškiems sprendimas. Tokioms technologijoms kurti telkiamos ir naujos pajėgos. Korporacija užbaigė dar vienos kompanijos – Augmenta – akcijų paketo įsigijimo įforminimą.

Specializuota Prancūzijos įmonė Augmenta gamina daugiaspektres, ant traktoriaus kabinos stogo montuojamas 4K vaizdo kameras, kurios nuskaito lauką prieš transporto priemonę. Pagal nuskaitytus vaizdus realiuoju laiku, naudojant dirbtinį intelektą, apskaičiuojamos ir koreguojamos trąšų bei augalų apsaugos priemonių normos, kurios perduodamos trąšų barstytuvui arba purkštuvui. 

Nuskaityti vaizdai ir apskaičiuoti duomenys automatiškai perkeliami į debesies pagrindu veikiančią internetinę platformą, kuri prieinama ir ūkio savininkui, arba eksportuojami į informacinę ūkio valdymo sistemą.

Sistema tiksliai apskaičiuoja ko reikia pasėliui. Augmenta teigimu, naudojant šią sistemą sutaupoma apie 15 % trąšų, gaunami iki 12 % derliai, pagerėja ir žemės ūkio produktų kokybė. Ši pažangi technologija suderinama su įvairių augalų pasėliais, įskaitant ir smulkiasėklių augalų, medvilnės, ryžių ir cukranendrių. Sistema ne tik analizuoja pasėlių būklę, įskaitant lapijos ir viso lauko spalvinę struktūrą, bet ir atsižvelgia į aplinkos veiksnius, kurie gali turėti įtakos analizei, pvz., šviesos intensyvumą. 

Augmenta, kurios centrinė būstinė įkurta Paryžiuje, produktai parduodami 16 šalių. Kompanija turi atstovybes Jungtinėse Valstijose, tyrimų ir plėtros centras įsteigtas Atėnuose. Bendrovė išimtinai orientuota į tiksliojo ūkininkavimo sprendimų, pagrįstų kompiuterine analize ir dirbtiniu intelektu, kūrimą.

 



Jums turėtų būti įdomu


Naujienos

Drąsus naujojo Quadtrac flagmano stilius pelnė tarptautinį dizaino apdovanojimą

Drąsus naujojo Quadtrac flagmano stilius pelnė tarptautinį dizaino apdovanojimą

Neseniai pristatytas naujasis CASE IH traktorių flagmanas Qu...

Naujienos

Skaitykite pirmąjį šių metų Profi Lietuva numerį

Skaitykite pirmąjį šių metų Profi Lietuva numerį

Štai ir sulaukėme 25-tojo Pofi Lietuva numerio. Pirmojo šiai...

Naujienos

Paprasta akmenų surinkimo sistema

Paprasta akmenų surinkimo sistema

Jei turite keturratį ir turite problemų su akmenimis, Stonel...