Menu




Nauja Quicke Control valdymo sistema – viskas viename

Technikos naujienos 08.01.2021   

Nauja Quicke Control valdymo sistema – viskas viename


Priekinių krautuvų gamintojas Quicke pristato naują, įmonės pajėgomis sukurtą Quicke Control System (QCS) valdymo sistemą, kuri žadama bus ne tik paprasta naudoti, bet ir padidins darbo efektyvumą. Naujoji sistema siūlo visą spektrą funkcijų, pradedant pagrindine QM-command ir baigiant QE-command. Gamintojo teigimu, naujoji sistema prilygsta priekinio krautuvo valdymo etalonui.

„Tai yra pirmoji mūsų sukurta krautuvų valdymo sistema, ir mes didžiuojamės tuo, ką pasiekėme, – sako Fredrikas Haldamenas (Fredrik Haldammen), Ålö produktų vadovas. – Patikimumas ir paprastas naudojimas buvo vienas iš svarbiausių kriterijų, kuriant naują sistemą, tačiau mes sutelkėme dėmesį ir į inovacijas. Klientas, pasirinkęs elektroninę valdymo svirtį, QE-command ir Q-companion, gaus kažką tikrai unikalaus rinkoje. Pakartotinai atliekamo darbo automatizavimas, optimizuojant sistemą kiekvienam padargui ir užduočiai atlikti sutaupys brangų darbo laiką. Puikus mūsų filosofijos „Dirbk protingiau, o ne sunkiau“ pavyzdys. Mūsų tikslas yra pasiūlyti efektyviausius, patogiausius ir protingiausius kraunamų medžiagų tvarkymo sprendimus“.

QE-command yra nauja elektroninė svirtis, suteikianti galimybę naudotis visomis krautuvo valdymo funkcijomis, esančiomis tiesiai po jūsų nykščiu, itin tiksliai. Naujosios valdymo svirties ergonomika pagrįsta išsamiais bandymais, atliktais visame pasaulyje, ir todėl užtikrina nepriekaištingą patogumą, net ir dirbant ilgą laiką. 

QE-command su Q-companion: kai 1 + 1 = 3. Q-companion yra operatoriaus pagalbos sistema, apima nemokamas svėrimo ir darbo parametrų stebėjimo paslaugas internete. Šį derinį lengva integruoti ir valdyti tiesiogiai su QE-command valdymo svirties sukamuoju ratuku, o tai taupo laiką ir pastangas atliekant kasdienį darbą.

Q-companion sistema kontroliuoja krovinio svorį, naudodamas ant krautuvo svirčių ir padargų užkabinimo rėmo sumontuotus jutiklius, kurie tiksliai fiksuoja kraunamo bet kokiu padargu krovinio svorį. Sistema itin naudinga žemės ūkio paslaugas teikiančioms įmonėms ir tiems, kuriems aktualu žinoti kraunamo krovinio (mėšlo, šiaudų ar šienainio ritinių) kiekį, t. y. krautuvo atliktą darbą. Kiekvieno keliamo krovinio svoris vaizduojamas prietaiso ekranėlyje, o duomenys išsaugomi atmintyje.

Q-companion galima įrengti daugumoje senesnių krautuvų modelių. Be to, yra galimybė prietaisą susieti su išmaniuoju telefonu atsisiuntus atitinkamą programėlę. Taip naudotojas gali patogiai savo mobiliajame telefone ar kitame išmaniajame įrenginyje išsaugoti ir palyginti atliktų darbų duomenis.

Naujoji krautuvo kontrolės ir valdymo sistema integruoja pagrindines funkcijas valdymo svirtyje, įskaitant SoftDrive, Q-lock ir kitas. Išoriniai jungikliai ir mygtukai, kuriuos gali būti sunku rasti, nebereikalingi. Be to, QCS platformoje yra visiškai naujos jungtys krautuvo ir traktoriaus. Pasak F. Haldameno, naujoji valdymo sistemos platforma pasižymi neįtikėtinu našumu ir ilgaamžiškumu. 

 



Jums turėtų būti įdomu


Technikos naujienos

Tobulinamas autonominis Krone ir Lemken traukos modulis

Tobulinamas autonominis Krone ir Lemken traukos modulis

Prieš porą metų pristatyta Krone ir Lemken bendrai sukurta s...

Technikos naujienos

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Praėjusią savaitę vykusioje Techagro žemės ūkio technikos pa...

Technikos naujienos

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger supaprastino kalibravimo procesą naujausiose Vitas...