Menu




Naujausias iš Massey Ferguson traktorių – jau Lietuvoje

Įvykiai 11.12.2020   

Naujausias iš Massey Ferguson traktorių – jau Lietuvoje


Massey Ferguson kompanijai atstovaujanti East West Agro jau sulaukė kalėdinių dovanų iš gamintojo. Lietuvą pasiekė pirmasis Šiaurės Europoje Massey Ferguson 8S serijos, pristatytos liepos pabaigoje, traktorius – 225 AG galios Massey Ferguson 8S.225 modelis, kurio didžiausia galia su galios didinimo sistema 249 AG.

Pasak Lietuvos įmonės technikos padalinio direktoriaus Remigijaus Savicko, gamintojas, atsižvelgdamas į gerus bendradarbiavimo ir atstovavimo rezultatus, padarė išimtį ir pristatė naujovę anksčiau nei kitų šalių rinkose. „Džiaugiamės tokiu įvertinimu ir jaučiamės pagerbti, nes traktorius į Lietuvą pristatytas anksčiau nei į kitas šalis“, - sako R. Savickas.

East West Agro kieme besipuikuojantis MF 8S.255 sukomplektuotas su Dyna-7 transmisija, traktoriaus įrangos paketas – aukščiausio Exclusive lygio. „Jame yra viskas, ko reikia operatoriaus komfortui užtikrinti ir darbus efektyviai atlikti: priekinio tilto amortizacija, reguliuojama kabinos amortizacija Active, integruota priekinė tritaškė pakaba 4,8 T su hidrauline pora ir atskira hidrauline valdymo svirtimi, 150 l/min. našumo hidraulinė sistema su atskiru alyvos karteriu – visa tai MF 8S serijos traktoriuose standartinė įranga. Integruota automatinė vairavimo sistema AutoGuide SM, visų LED darbinių žibintų sistema, 650/85 R38 ir 600/70 R28 ratai, - traktorių pristato R. Savickas. – O pasirenkamos įrangos sąrašas gana ilgas ir gali patenkinti net ir išrankiausio kliento poreikius“. 

Nors galimybės surengti traktoriaus demonstracijas yra ribotos ir dėl metų laiko, ir dėl karantino reikalavimų, East West Agro pasiruošusi parodyti mašiną saugiai visiems susidomėjusiems ir planuojantiems savo ūkio technikos parką papildyti nauju Massey Ferguson traktoriumi. „Artimiausiu metu planuojame gauti dar tris MF 8S.265 modelius, kurie taip pat skirti pardavimui. Stengsimės visuose EWA padaliniuose Kaune, Kupiškyje, Šiauliuose ir Plungėje turėti po vieną traktorių, kad būtų galima gyvai supažindinti visus norinčius“, - pabrėžia R. Savickas.

Jo teigimu, Massey Ferguson MF 8S serija tinkama bet kokio dydžio ir specializacijos ūkiams, kadangi gamą sudaro 4 modeliai nuo 205 iki 265 AG galios (su galios didinimo sistema nuo 225 iki 291 AG), tad pasirinkti yra iš ko ir pritaikyti savo ūkiui. „Pasirinkimo galimybes praplečia dvi naujos transmisijos: Dyna-7 ir Dyna E-Power bei du baziniai įrangos paketai Efficient ir Exclusive, - priduria East West Agro technikos padalinio vadovas. – Dabartinis MF 8S tikrai niekuo nenusileidžia gerai žinomų prekės ženklų mašinoms, o technologiškai jame yra ir pažangesnių sprendimų. Labai tuo džiaugiamės, nes dabar galėsime rimčiau konkuruoti ir šiame segmente“.

R. Savickas prognozuoja, kad naujoji Massey Ferguson 8S serija šios klasės traktorių segmente bus viena iš populiariausių, kaip ir ankstesnė Massey Ferguson 7700 S, kurių kasmet buvo parduodama apie 30-40 vnt. „Esant standartinei rinkai ir tokiems MF 8S parametrams, tikrai tikimės ne mažesnių skaičių. Beje, jau yra ir parduotų naujųjų MF 8S serijos traktorių, kurie savininkus turėtų pasiekti pavasarį“, – teigia R. Savickas.

Anot jo, nors metai dar nepasibaigė, tačiau šiųmečiais visos East West Agro atstovaujamos technikos pardavimais jau dabar galima džiaugtis. Traktorių pardavimai gerokai pranoko metų pradžioje svarstytas prognozes. „Traktorių pardavimai paaugo 28-30 %, palyginti su ankstesniais metais, bet dar yra laiko juos dar padidinti“, - optimizmo nestokoja R. Savickas. 

Populiariausiųjų šiemet trejetukas: MF 6713 S traktoriai su Dyna-6 transmisija (30 vnt); MF 7718 S traktoriai su Dyna-6 transmisija (24 vnt.); MF 6713 Global/MF 5713 M su Dyna Synchroshift transmisija (17 vnt.). R. Savicko teigimu, apskritai daug modelių perlipo 10 vnt. ribą.

https://www.profilt.lt/articles/155/su-8s-serija-nauja-massey-ferguson-era

 



gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image

Jums turėtų būti įdomu


Įvykiai

Einböck dvigubina gamybos pajėgumus

Einböck dvigubina gamybos pajėgumus

Po dvejus metus trukusių statybų visu pajėgumu pradeda veikt...

Įvykiai

Jūsų laukia „Ką pasėsi...2024“

Jūsų laukia „Ką pasėsi...2024“

Kauno rajone esantis Akademijos miestelis šiomis dienomis u...

Įvykiai

10 000-toji Western Fabrications puspriekabė – į Lietuvos ūkį

10 000-toji Western Fabrications puspriekabė – į Lietuvos ūkį

Nors į kitas šalis išvežama apie 90 proc. Mažeikių r. veikia...