Menu




John Deere pristato naujus T5 ir T6 kratiklinius kombainus

Technikos naujienos 06.06.2024   

John Deere pristato naujus T5 ir T6 kratiklinius kombainus


John Deere šią savaitę pristatė naujas T5 ir T6 kratiklinių kombainų serijas su aštuoniais naujais modeliais, kuriuose motuojami įvairaus galingumo varikliai: nuo 6,8 l darbinio tūrio maksimalios 305 AG mažiausiame modelyje T5 400 iki galingo JD9X 9,0 l variklio 466 AG galingiausiame T6 800 modelyje. Visi varikliai atitinka griežtus Etapo V deginių emisijų standartus. Be variklių, naujuose modeliuose įdiegta ir daugiau pažangių sprendimų.

Gamintojo teigimu, šie kombainai pasižymi išskirtiniu derliaus nuėmimo našumu. Naujieji T5 ir T6 siūlo geriausią operatoriaus darbo komfortą, kurį garantuoja kabina iš didžiojo X9. Šios prabangios darbo vietos išskirtinumą užtikrina ActiveSeat II, LED darbiniai žibintai, naujas kampinio ekrano stulpelis ir elektroninės sandariai užsidarančios durys, apsaugančios nuo dulkių. CommandPRO valdymo svirtis suteikia operatoriui intuityvią ir suasmenintą pagrindinių kombaino funkcijų kontrolę. Kabinoje labai erdvu – 3,68 m3. Papildomiems ekranams ir mobiliesiems įrenginiams salone taip pat yra 10 patogiai išdėstytų 12 V ir USB įkrovimo taškų. Informacijos ir pramogų sistema siūlo išskirtines komunikacijos ir garso galimybes, taip pat visiškai suderinama su Apple CarPlay ir Android Auto.

Be to, naujuose modeliuose integruoti tiksliųjų technologijų paketai, įskaitant StarFire 7500 imtuvą, G5Plus CommandCenter ekraną, JDLink telemetrijos sistemą, užtikrinančią darbo efektyvumą ir suteikiančią galimybę nesudėtingai valdyti bei analizuoti duomenis.

„Naujų T5 ir T6 kombainų pristatymas yra reikšmingas žingsnis pažangių derliaus nuėmimo technologijų kratikliniais kombainais srityje, – sako Jonathan Edwards, John Deere produktų rinkodaros vadovas Europai. – Šie nauji modeliai suteiks ūkininkams įrankius, kurių reikia javų derliaus nuėmimo produktyvumui ir efektyvumui didinti“.

Kombaino nuožulnioji kamera suprojektuota tokio pat pločio kaip ir likusi tiekimo kanalo dalis (1,67 m 6 kratiklių modelių), todėl nėra srauto apribojimų per visą kombainą. Dėl padidinto kūlimo-separavimo sistemos ploto T5 ir T6 kombainai garantuoja išskirtinį derliaus nuėmimo našumą. 2025-ųjų modeliuose įrengti talpesni grūdų bunkeriai: 13,500 l (+23%) T6 ir 11,500 l (+15%) T5. Be to, operatoriai gali reguliuoti iškrovimo sraigės snapelį, kad būtų geriau kontroliuojamas iškrovimas, nepriklausomai nuo puspriekabės padėties. Esant didžiausiam našumui, iškrovimo greitis siekia iki 150 l/s, taigi 10t grūdų iškraunama per vos 90 sekundžių.

 



Jums turėtų būti įdomu


Technikos naujienos

Kuhn didina Prolander kultivatorių gamą

Kuhn didina Prolander kultivatorių gamą

Kuhn Farm Machinery į Prolander kultivatorių asortimentą įt...

Technikos naujienos

Steyr išbando vandenilio degalų elementų traktoriaus koncepciją

Steyr išbando vandenilio degalų elementų traktoriaus koncepciją

Austrijos traktorių gamintojas Steyr išbando vandeniliu varo...

Technikos naujienos

John Deere pristato naują 6M traktorių seriją

John Deere pristato naują 6M traktorių seriją

John Deere oficialiai paskelbė apie naują 6M traktorių serij...