Menu




Baltic Agro Machinery technikos gama pasipildė Maschio Gaspardo technika

Rinka 13.03.2024   

Baltic Agro Machinery technikos gama pasipildė Maschio Gaspardo technika


Baltic Agro Machinery pradeda partnerystę su pasaulyje gerai žinomu Italijos žemės ūkio technikos gamintoju Maschio Gaspardo.  Šis bendradarbiavimas žymi Maschio Gaspardo tinklo plėtrą Baltijos regione, tiekiant vietos ūkininkams platų žemės ūkio padargų asortimentą. 

Baltic Agro Machinery atstovauja visame pasaulyje pripažintus, aukštos kokybės žemės ūkio technikos prekės ženklus Lietuvoje. Įmonė turi gerai išvystytą serviso paslaugų ir atsarginių detalių tiekimo tinklą visoje Lietuvoje. Būdama išskirtinė Claas technikos platintoja Lietuvoje, bendrovė siūlo platų žemės ūkio technikos spektrą, įskaitant traktorius ir kombainus. Baltic Agro Machinery siūlomame žemės ūkio technikos krepšelyje taip pat yra Lemken, Bogballe, HE-VA, o nuo šiol – ir Maschio Gaspardo prekių ženklai. 

„Jau kurį laiką ieškojome gamintojo, siūlančio mūsų produktų krepšelyje iki šiol stokotų žemės ūkio padargų, kurie galėtų užpildyti šias spragas. Pastarajame ypač trūko purkštuvų, tiesioginio išsėjimo sėjamųjų ir profesionalių padargų smulkesniems ūkiams. Džiaugiamės, kad ši partnerystė su Maschio Gaspardo leis patenkinti įvairius tiek stambių, tiek smulkiųjų Lietuvos ūkininkų poreikius“, - teigia Baltic Agro Machinery Žemės ūkio technikos departamento vadovas Virginijus Apšega.

Anot Maschio Gaspardo generalinio direktoriaus Lenkijoje Piotr Strzelecki: „Ši partnerystė su bendrove Baltic Agro Machinery yra svarbus etapas Maschio Gaspardo, nes mes ir toliau plečiame savo veiklą Europoje. Tai yra unikali galimybė pasiūlyti mūsų novatoriškus žemės ūkio sprendimus Lietuvos ūkiams, siekiant pagerinti jų produktyvumą bei tvarumo praktikas. Esame įsitikinę, kad mūsų technikos produktai, garsėjantys patikimumu ir efektyvumu, atlieps įvairius Lietuvos žemės ūkio sektoriaus poreikius.“

Maschio Gaspardo yra tarptautinis žemės dirbimo, sėjos, augalų priežiūros, žalienų priežiūros ir šienavimo žemės ūkio technikos gamybos lyderis. Italijos įmonė, turinti daugiau nei 60 metų istoriją, derina naujoves su tradicijomis, kad pasiūlytų sprendimus, kurie padidina produktyvumą ir efektyvumą viso pasaulio ūkininkams. Siekdama užtikrinti kokybę bei klientų pasitenkinimą, Maschio Gaspardo daug investuoja į mokslinius tyrimus ir plėtrą. Kompanija siekia užtikrinti, kad įmonės produktai atitiktų pramonės standartus našumo ir patikimumo kategorijose.



Jums turėtų būti įdomu


Rinka

AGCO apyvartos rekordai

AGCO apyvartos rekordai

Skelbiama, kad AGCO pardavimai praėjusiais metais išaugo bev...

Rinka

Kubota verslo ambicijos

Kubota verslo ambicijos

Kubota tikisi šiemet ketina padidinti savo dalį Europos trak...

Rinka

Pirmasis AGCO veiklos pusmetis - puikus

Pirmasis AGCO veiklos pusmetis - puikus

AGCO praneša apie maždaug 27 % išaugusius, palyginti su praė...