Menu




200-tasis traktorius 2023 -asiais – John Deere 9RX

Įvykiai 25.10.2023   

200-tasis traktorius 2023 -asiais – John Deere 9RX


Vakar Biržų rajone augalininkystės ūkį valdantį Virgutį Cibą nustebino DOJUS agro komanda, pristačiusi balionais išpuoštą Jonh Deere 9RX. Tradicija nustebinti skaičiumi su dviem nuliais pažymėtų traktorių pirkėjus tebetęsiama.

Virgutis Cibas – vienas iš pirmųjų Lietuvoje pradėjo dirbti su John Deere technika. Jo ūkyje nemažas žaliai geltonos technikos parkas. Biržietis dirba per 2000 ha. „Investuoju į galingą techniką, kad pavyktų greičiau išdirbti laukus – geriau galingesnė ir našesnė technika, nei daugiau samdomų darbuotojų“, - pasirinkimą įsigyti galingiausią iš Jonh Deere gaminamų traktorių argumentuoja ūkininkas.

9RX yra 640 AG vardinės galios (didžiausia 691 AG). „Aišku, kaip priklauso visiems didiesiems John Deere traktoriams, šis traktorius yra aprūpintas lygiagrečiu automatiniu vairavimu AutoTrac, telematikos ir duomenų dalijimosi sistema JDLink bei sekcijų valdymu“, - traktorių pristato DOJUS agro produktų grupės vadovas Mantas Liepuonius. Ūkis planuoja komplektuoti šį traktorių su juostinio dirbimo sėjamąja.

Pasak jo, šiais metais parduotas vienas ratinis John Deere 9R 640 ir dar aštuoni 9RX serijos traktoriai. „Vertinant pardavimus apskritai, populiariausi modeliai – 8R 410, 6R 250 ir 6195M. Bendra tendencija nesikeičia – į technikos didėjimą – nuo mūsų pardavimų tik 15 proc. traktorių yra mažesnės nei 150 AG galios“, – apie traktorių paklausos tendencijas kalba M. Liepuonius.

 



Jums turėtų būti įdomu


Įvykiai

Einböck dvigubina gamybos pajėgumus

Einböck dvigubina gamybos pajėgumus

Po dvejus metus trukusių statybų visu pajėgumu pradeda veikt...

Įvykiai

Jūsų laukia „Ką pasėsi...2024“

Jūsų laukia „Ką pasėsi...2024“

Kauno rajone esantis Akademijos miestelis šiomis dienomis u...

Įvykiai

10 000-toji Western Fabrications puspriekabė – į Lietuvos ūkį

10 000-toji Western Fabrications puspriekabė – į Lietuvos ūkį

Nors į kitas šalis išvežama apie 90 proc. Mažeikių r. veikia...