Menu




Daugiau transmisijų pasirinkimų Case IH Vestrum traktoriuose

Technikos naujienos 02.10.2023   

Daugiau transmisijų pasirinkimų Case IH Vestrum traktoriuose


Case IH išplėtė transmisijų pasirinkimo galimybes Vestrum traktoriuose (100-130 AG): vietoj CVX Drive bepakopės transmisijos (CVT) galima rinktis Active Drive 8 powershift transmisiją. Bus galima rinktis iš įvairesnių specifikacijų, atitinkančių skirtingus poreikius.

Anksčiau toks pasirinkimas buvo galimas tik 115-150 AG Maxxum traktoriuose. Atsirado galimybė pasirinkti Active Drive 8 aštuonių pakopų ir trijų diapazonų galios pavarų dėžę, ir Vestrum klientai, kuriems nereikia visų CVT galimybių, turi alternatyvą. Nors kaina yra mažesnė, tačiau vis tiek užtikrinamas efektyvus degalų naudojimas ir galingumas. Pirmajame pavarų diapazone yra galimybė rinktis 0-10,7 km/val. greitį, tinkantį sunkiems traukos darbams, o antrajame - 4,3-18,1 km/val. greitis atitinka daugumos atliekamų darbų poreikius. Keliaujant keliais transmisiją galima pradėti naudoti trečiajame diapazone, kur greitis yra 0-40 km/val., kur praleidimo-perjungimo funkcija leidžia greitai pereiti į kitą galios perjungimo pakopą. Eigos lėtintuvo parinktis leidžia važiuoti iki 190 m/val. greičiu specializuotiems darbams.

Įtraukiant į Vestrum liniją Active Drive 8 aštuonių pakopų galios pavarų dėžę buvo siekiama išplėsti pasirinkimo galimybes ir pasiūlyti daugiau specifikacijų šiame galios segmente, kad būtų patenkinti įvairesni klientų poreikiai".

Tai pilnai mechaniškai veikianti pavarų dėžė, kurioje naudojama dvigubos sankabos technologija, todėl keičiant greitį ar kryptį nesustojama ir neprarandama trauka. Ji taip pat leidžia traktoriui pajudėti iš vietos aukščiausiu diapazonu, padidinti greitį lauke nenutraukiant galios į ratus, beveik nepastebimai perjungti pavaras ir, naudojant Active Clutch II funkciją, sustoti naudojant tik stabdžių pedalą.

Du specifikacijos lygiai

Vestrum Active Drive 8 traktorius galima rinktis iš dviejų specifikacijų paketų. Selection modeliuose įrengti mechaniniai nuotoliniai vožtuvai, 80 arba 110 l/min. hidraulinis siurblys, trijų greičių kardaninis velenas, priekinės pakabos parinktys. Galimi du aukščio variantai: 2,7 m žemojoje versijoje įrengtas panoraminis langas darbui su krautuvu, o standartinio aukščio alternatyva yra 2,83 m. Galima pasirinkti kondicionierių, keleivio sėdynę ir kabinos pakabą.  Alternatyvi Advanced specifikacija turi papildomą įrangą, įskaitant priekinę pakabą su jėginiu poziciniu valdymu Front Hitch Management, elektrohidraulinius nuotolinio valdymo vožtuvus, taip pat papildomas funkcijas, tokias kaip galulaukės sistemą - Advanced Headland Management, automatinis vairavimas, valdomas per AFS Pro 700 Plus ekraną, ir ISOBUS parinktis. 

Įtvirtintos funkcijos

Nepriklausomai nuo to, ar Vestrum traktoriuose sumontuota CVX Drive, ar Active Drive 8, juose naudojami tie patys FPT NEF 4,5 l/keturių cilindrų V etapo varikliai. Jie išvysto iki 10 AG daugiau nei jų vardinė galia nuo 1 700 iki 1 900 min.-1, o didžiausias sukimo momentas pasiekiamas esant 1 300 min.-1 Standartiniame padargų sukabinimo komplekte yra Cat II/III N 5 600 kg galinis prikabinimo įtaisas, o 2 300 kg priekinis prikabinimo įtaisas yra pasirenkamas, kaip ir 1 000 aps./min. priekinis kardaninis velenas su šlapia sankaba. Manevringumą palengvina 4,5 m apsisukimo spindulys.

Amortizuojančioje kabinoje, kurios triukšmo lygis 69 dB(A), galima krautuvo valdymo svirtis su transmisijos valdymo mygtukais. AFS Pro 700 Plus jutiklinio ekrano terminale yra greitojo paleidimo meniu ir iki keturių kameros įėjimų. Universalaus terminalo ir užduočių valdiklio funkcijų AEF ISOBUS sertifikatas užtikrina suderinamumą su AEF ISOBUS sertifikuotais padargais. Pasirenkama AFS Connect™ telematikos funkcija leidžia nuotoliniu būdu stebėti ir akimirksniu fiksuoti duomenis. Taip pat galima įsigyti papildomų funkcijų, įskaitant AFS AccuGuide™ automatinio vairavimo ir AFS AccuTurn Pro automatinio apsisukimo galulaukėse technologiją. 

Vestrum ActiveDrive 8 traktorių gamyba prasidėjo 2023 m. birželį.

 



Jums turėtų būti įdomu


Technikos naujienos

Tobulinamas autonominis Krone ir Lemken traukos modulis

Tobulinamas autonominis Krone ir Lemken traukos modulis

Prieš porą metų pristatyta Krone ir Lemken bendrai sukurta s...

Technikos naujienos

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Praėjusią savaitę vykusioje Techagro žemės ūkio technikos pa...

Technikos naujienos

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger supaprastino kalibravimo procesą naujausiose Vitas...