Menu




Väderstad gamoje naujiena - tarpueilių kultivatorius Extract

Technikos naujienos 15.09.2023   

Väderstad gamoje naujiena - tarpueilių kultivatorius Extract


Väderstad pristato naują produktų grupę  – tarpueilių kultivatorius Extract. Nauja produktų grupė bus Väderstad žemės dirbimo produktų dalis ir nuo 2024 m. vasaros bus parduodama su Väderstad prekės ženklu.

Šių metų vasarį Väderstad paskelbė, kad iš Danijos bendrovės Thyregod įsigijo visą jos tarpueilių kultivatorių asortimentą. Įsigijimas apėmė visas intelektinės nuosavybės teises į šios Danijos bendrovės tarpueilių kultivatorių produktų gamą.

Nauja tarpueilių kultivatorių grupė pavadinta Extract ir bus dažoma Väderstad tradicine raudona, geltona ir juoda spalvomis. Pirmiausiai bus parduodami du modeliai: prikabinamas Extract L 16-48 ir pakabinamas Extract V 8-36. Priklausomai nuo modelio, tiek Extract L, tiek Extract V bus galima įsigyti su 225, 250, 450, 500 ir 750 mm tarpueiliais.

Extract tarpueilių kultivatoriai puikiai dera su dabartiniu Tempo sėjamųjų asortimentu, su mūsų naujomis sėjos technologijomis, kurios remiasi Proceed koncepcija, siekiant tvaraus ir efektyvaus ūkininkavimo. Be to, tai yra naujas Väderstad produktų segmentas, kuriame matome didelį potencialą rinkoje“, – sako Mattias Hovnert, Väderstad vyresnysis viceprezidentas pardavimams ir marketingui.

Dėl tam tikrų pesticidų reglamentavimo neapibrėžtumų rinkoje stebima paklausa technikai, kuri galėtų mechaniniu būdu naikinti piktžoles tarp augalų eilučių. Väderstad Extract turi aukštą pagrindinį rėmą su patentuotu eilutės sekcijų pakėlimo sprendimu – taip išvengiama augalų pažeidimo ir prailginamas laikotarpis, kai galima kultivuoti tarpueilius iki tam tikro augalų aukščio. Kultivatoriuje Extract L taip pat panaudotas unikalus rėmo sprendimas, kuriame du rėmai sumontuoti viename pagrindiniame rėme, – jis padidina našumą ir taupo važiavimus lauku.

„Pokalbiuose su Tempo naudojančiais ūkininkais ir žvelgdami į ateitį, matome perėjimą prie labiau mechaninių piktžolių kontrolės sprendimų. Dabar Väderstad gali pasiūlyti ūkininkams kompleksinį sprendimą. Extract puikiai atitinka tiksliąją sėjamąją Tempo, be to, jis optimizuotas mūsų Proceed koncepcijos pritaikymui“, – sako Wolfram Hastolz, Väderstad žemės dirbimo produktų valdymo direktorius.

Nuo 2024 m. vasaros Extract tarpueilių kultivatoriai bus įtraukti į Väderstad žemės ūkio technikos gamą ir bus ženklinami firminėmis Väderstad spalvomis. Pristatymai prasidės nuo Extract V 8-36, vėliau juos planuojama papildyti su Extract L 16-48.

 



Jums turėtų būti įdomu


Technikos naujienos

Tobulinamas autonominis Krone ir Lemken traukos modulis

Tobulinamas autonominis Krone ir Lemken traukos modulis

Prieš porą metų pristatyta Krone ir Lemken bendrai sukurta s...

Technikos naujienos

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Praėjusią savaitę vykusioje Techagro žemės ūkio technikos pa...

Technikos naujienos

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger supaprastino kalibravimo procesą naujausiose Vitas...