Menu




Atnaujinta visa Steyr Absolut CVT modelių gama

Technikos naujienos 20.07.2023   

Atnaujinta visa Steyr Absolut CVT modelių gama


Praėjus keliems mėnesiams po naujo Absolut CVT flagmano pasirodymo, kuriame pristatomos kelios visai naujos funkcijos, Austrijos gamintojas Steyr atnaujino visą Absolut CVT modelių gamą – tai svarbiausias šios serijos atnaujinimas nuo pat jos pristatymo. 

Naujuosiuose traktoriuose įdiegta daug didesniuose Steyr modeliuose išbandytų ir pasiteisinusių technologijų, todėl jos tapo prieinamos didesniam Steyr traktorių gerbėjų ratui. Gamoje yra penki nauji Absolut CVT modeliai – nuo 6200 iki 6280 (paskutiniai trys skaičiai rodo didžiausią galią be galios didinimo sistemos). Traktoriuose naudojamas Etapo V reikalavimus atitinkantis 6,7 l darbinio tūrio, 6 cl. FPT NEF variklis, sukuriantis iki 11 % daugiau galios visame diapazone. Galingiausias modelis pasiekia 1 250 Nm sukimo momentą, esant 1 500 aps./min. Didesnės, tvirtesnės ašys reiškia, kad bendrasis traktoriaus svoris yra iki 15 000 kg.

Svarbi Absolut CVT pakeitimų dalis – nauja kabina, kurios viduje yra 8 % daugiau erdvės, todėl operatoriui suteikiama daugiau laisvės judėti ir daugiau vietos daiktams laikyti. Anot gamintojo, pavyko pasiekti itin žemą triukšmo lygį – 66 decibelai, išmatuoti ties Absolut CVT operatoriaus ausimis, t.y. šis skaičius sumažėjo beveik perpus. 

Interjerą puošia aukščiausios kokybės apdailos medžiagos, A statramsčio traktoriaus duomenų ekranas su Steyr sąsaja ir lengvai įskaitomomis ikonomis bei simboliais. Po keleivio sėdyne integruota didelė šaldymo dėžė. Įstiklintas plotas yra 11 % didesnis, kas suteikia geresnį matomumą. Važiavimo komfortą pagerina nauja S-Comfort pakabos sistema. Didesnio patogumo suteikia geros kokybės šildoma arba vėsinama su viršutiniu pasukamu atlošu sėdynė. Naujas Multicontroller porankis turi konfigūruojamus valdiklius, tereikia pasukti ir paspausti valdymo ratuką ir naujame 12 colių Infomat 1200 planšetinio kompiuterio tipo jutikliniu ekranu galima valdyti su ISOBUS suderinamus padargus. 

Naujieji Absolut CVT modeliai taip pat turi padargų valdymo (TIM) funkciją, kuri leidžia GTV varomam padargui, pavyzdžiui, presui, automatiškai valdyti traktoriaus judėjimo greitį, kad būtų užtikrintas geriausias darbo nuoseklumas ir efektyvumas.

Naujuose modeliuose yra ir daugiau atnaujinimų. Pagrindiniai traktorių pakeitimai apima galimybę pritaikyti bepakopės transmisijos CVT veikimą, leidžiantį reguliuoti ir atšaukti nustatymus, priklausomai nuo poreikių ir darbo sąlygų, taip taupant laiką ir palengvinant valdymą. Tai išskirtinė funkcija tarp Steyr modelių, kuri buvo įdiegta, siekiant pagerinti mašinos greitėjimo/lėtėjimo elgseną, perjungimo reakciją ir jautrumą tiek daugiafunkciam valdikliui, tiek pavaros pedalui. 

S-Fleet telematika leidžia nuotoliniu būdu stebėti ir automatiškai perduoti duomenis bei kitą informaciją, kuri pasiekiama ūkio kompiuteryje per MySTEYR.com interneto portalą arba S-Fleet mobiliąją programėlę. Sistema taip pat stebi mašinos vietą ir veikimą, kad, pavyzdžiui, būtų galima numatyti degalų papildymo poreikius. Be to, tokia informacija, kaip laukų žemėlapiai, taip pat gali būti siunčiami į traktorių iš išmaniojo įrenginio / kompiuterio. Standartiškai suteikiamas penkerių metų telematikos abonementas.

Jei savininkas leidžia, Steyr atstovas taip pat gali stebėti traktorius su S-Fleet sistema ir padėti nustatyti bet kokius ankstyvus įspėjamuosius mašinos gedimų požymius. 

 



Jums turėtų būti įdomu


Technikos naujienos

Tobulinamas autonominis Krone ir Lemken traukos modulis

Tobulinamas autonominis Krone ir Lemken traukos modulis

Prieš porą metų pristatyta Krone ir Lemken bendrai sukurta s...

Technikos naujienos

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Praėjusią savaitę vykusioje Techagro žemės ūkio technikos pa...

Technikos naujienos

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger supaprastino kalibravimo procesą naujausiose Vitas...