Menu




DEVELON hibridiniam ekskavatoriui - SaMoTer inovacijų apdovanojimas

Naujienos 02.05.2023   

DEVELON hibridiniam ekskavatoriui - SaMoTer inovacijų apdovanojimas


Tai pirmasis tarptautinis apdovanojimas po DOOSAN prekinio ženklo pakeitimo į naują – DEVELON. 14W EREV 14 tonų ratinis ekskavatorius SaMoTer parodoje Italijoje buvo įvertintas už novatoriškumą. Mašina tinkama miesto infrastruktūros darbams, nes yra ekologiška, netarši darbui apgyvendintose vietose, puikus matomumas operatoriui ir yra itin geras funkcionalumas siaurose erdvėse.

SaMoTer inovacijų apdovanojimus technikai su pažangiausiomis technologijomis įteikia Veronafiere, Italijos prekybos ir mugių organizacija, kuri rengia SaMoTer parodą.

Apdovanojimus pelnęs 14 W EREV gali pasigirti kompaktišku dizainu, mažesniu variklio dydžiu. Jis pritiakytas dirbti siaurose erdvėse ir pastatuose, operatoriaus saugumą padidina 360° vaizdo kamera.

Be to, išskirtas ir dėl elektrinio variklio geresnis mašinos sukibimas ir manevringumas. Dėl to ekskavatorius ypač tinkama miestų statyboms.

Hibridinės mašinos dyzelinis variklis naudojamas tik kaip generatorius, todėl efektyviau naudojami degalai – ekskavatorius 20 % ekonomiškesnis. Vien tik elektriniu akumuliatoriumi ši technika gali veikti apie valandą, užtikrindama nulines emisijas ir mažą triukšmo lygį.

Veronoje (Italija) penkias dienas, gegužės 3–7 d., vyks tarptautinė paroda SaMoTer (organizuojama nuo 1964 m.), kurios specializacija – statybinė technika. DEVELON čia pristatys elektrinį mini ekskavatorių DX20ZE,  frontalinį krautuvą su skaidriu kaušu bei jau minėtą hibridinį ekskavatorių, pelniusį inovacijų apdovanojimą.

Hyundai Doosan Infracore pakeitė savo statybinės technikos DOOSAN prekės ženklą į naują  – DEVELON. Naujasis pavadinimas – DEVELON, kuris galiausiai bus ant visos naujos statybinės technikos išsaugojusios išskirtinę oranžinę spalvą, yra žodžių Develop (liet. vystytis) ir Onward (liet. į priekį, pirmyn) derinys. Kompanijos teigimu, naujasis pavadinimas sukurtas siekiant perteikti bendrovės siekį tobulėti, kad statybinės technikos pramonėje pateiktų naujoviškus sprendimus per technologinę transformaciją ir išskirtinės technikos bei paslaugų plėtrą.

DEVELON atstovas Lietuvoje – INTRAC Lietuva.

 



Jums turėtų būti įdomu


Naujienos

Agrifac savaeigiai purkštuvai pritaikyti alternatyviems degalams

Agrifac savaeigiai purkštuvai pritaikyti alternatyviems degalams

Siekdami tvariai ir veiksmingai prisidėti prie maisto produk...

Naujienos

CNH parduoda plūgų verslą

CNH parduoda plūgų verslą

Pasiekė informacija, kad koncernas CNH pardavė savo žemės ūk...

Naujienos

Dotnuva Baltic saulės elektrinių slėnis – dar vienas žingsnis tvarumo link

Dotnuva Baltic saulės elektrinių slėnis – dar vienas žingsnis tvarumo link

AB Akola Group priklausanti bendrovei Dotnuva Baltic praėjus...