Menu




Naujos kartos vientisos gumos šakinių krautuvų padangos

Technikos naujienos 08.03.2023   

Naujos kartos vientisos gumos šakinių krautuvų padangos


Yokohama Off-Highway Tires pristato naujas aukščiausios klasės, ypač didelio našumo vientisos gumos padangas skirtas šakiniams krautuvams. Gamintojo teigimu, tai mažesnės vibracijos, patobulintos amortizacijos, didelio stabilumo, idealiai tinkančios vidaus ir lauko darbams padangos, kurioms suteikiama 5 metų garantija. 

Šakinis krautuvas yra būtinas medžiagų tvarkymui ir visų rūšių pramoninėms operacijoms. Todėl šių mašinų padangoms skiriamas ypatingas dėmesys. Galaxy MFS 101 SDS – tai naujoji Yokohama Off-Highway Tires vientisos gumos padanga, sukurta specialiai pramonės ir sandėliavimo operacijoms. Galaxy MFS 101 SDS yra suprojektuota šiuolaikiniams darbo patalpose ir lauke poreikiams. Tai idealus pasirinkimas dirbti su elektriniais ir dyzeliniais šakiniais krautuvais, kur didžiausi lūkesčiai siejami su važiavimo komfortu ir ilgu eksploatavimo laiku. 

Šiuolaikiškas ir naujoviškas dizainas, pridėjus 3 pakopų konstrukciją, padeda Galaxy MFS 101 SDS užtikrinti minimalią vibraciją ir šilumos kaupimą kartu su geresne amortizacija, valdomumu ir stabilumu. Tai lemia sklandų darbą ant įvairių tipų pramoninių, grįstų ir asfaltuotų paviršių. Be to, dėl didesnio gylio protektoriaus ir 60J indekso užtikrinamas ilgesnis gumos eksploatavimo laikas. Taip pat suteikiama 5 metų garantija. 

Puikius rezultatus lemia įvairios priežastys

Sukurta intensyviam darbui 3 pamainomis, Galaxy MFS101 SDS yra aukščiausios klasės 3 pakopų gaminys. Protektoriaus mišinys pasižymi puikiomis dėvėjimosi ir atsparumo pjovimui bei eižėjimui savybėmis. Viršutinis sluoksnis užtikrina optimalų padangos tinkamumo laiką. Minkštas centrinis amortizuojantis sluoksnis padeda sumažinti vibraciją ir suteikia komfortą operatoriui. Pagrindo mišinio sluoksnis užtikrina maksimalų stabilumą ir leidžia efektyviai perkelti apkrovą į šakinio krautuvo ratlankius. Neslystančios plieninės briaunos teikia galimybę geriau sumontuoti ratlankį, eliminuojant rato praslydimą. 

Protektoriaus rašts naujoviško dizaino – ištisinė centro juosta ir optimizuoti blokai protektoriaus kraštuose. Tai lemia mažą vibraciją ir didelį vairavimo komfortą operatoriams, kuriems tenka dirbti daug valandų. 

Platus plokščias Galaxy MFS 101 SDS profilis ir vienodi vidiniai sluoksniai lemia gerą apkrovos paskirstymą ir dėvėjimosi savybes, todėl užtikrinamas didelis mašinos stabilumas per kritines kėlimo operacijas ir važiuojan posūkiuose.

Montuojamos greituoju ir standartiniu metodu

Padangos montuojamos greituoju Heel/Lip (QH) ir standartiniu Heel (SH) metodu, derinant prie įvairių ratlankių, atitinkančių beveik visus poreikius. Nors šią naują padangą jau galima įsigyti renkantis iš 18 dydžių ir 31 unikalių variantų bei QH ir (arba) SH versijų, dar 11 dydžių šiuo metu yra kuriami. Tikimasi, kad jie bus pristatyti iki trečiojo 2023 m. ketvirčio. 

 



Jums turėtų būti įdomu


Technikos naujienos

Tobulinamas autonominis Krone ir Lemken traukos modulis

Tobulinamas autonominis Krone ir Lemken traukos modulis

Prieš porą metų pristatyta Krone ir Lemken bendrai sukurta s...

Technikos naujienos

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Praėjusią savaitę vykusioje Techagro žemės ūkio technikos pa...

Technikos naujienos

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger supaprastino kalibravimo procesą naujausiose Vitas...