Menu




Jubiliejinis John Deere 200-asis traktorius pristatytas dar šiemet

Įvykiai 23.12.2022   

Jubiliejinis John Deere 200-asis traktorius pristatytas dar  šiemet


Vakar į savo naujus namus iškeliavo 200-asis šiais metais parduotas John Deere traktorius. Šį kartą jubiliejinio traktoriaus titulas atiteko John Deere 7 serijos traktoriui – 7R290, o naujaisiais jo šeimininkais tapo  Švenčionių rajone esantis pienininkystės ūkis.

Šiame ūkyje šis John Deere ne pirmasis ir DOJUS agro komanda tikisi, kad ne paskutinis. Kad naujieji šeimininkai patenkinti savo „kalėdiniu siuntiniu“, kurį į kiemą pristatė nemaža DOJUS agro pardavimų komanda, rodė neblėstančios šypsenos veiduose. Jolitos Gabrinovičiūtės ūkyje, kuriame šeimininkai rūpinasi apie 300 pieninių karvių, naujasis milžinas bus įdarbintas dirbti sunkesniems darbams. Kadangi šeimininkai neabejingi technologijoms ir patys dirba ūkio darbus, tad traktoriaus komplektacija yra tikrai pasirinkta atsižvelgiant į visus poreikius: jei tektų dirbti ilgas valandas, darbai neprailgs, nes kabina yra viena tyliausių, odinis salonas yra ergonomikos pavyzdys. Traktorius 290 AG vardinės galios (didžiausia galia 319 AG). 7R290 sukomplektuotas su bepakope AutoPowr transmisija, kabinoje įrengta CommandPro valdymo svirtį, tad mašinos valdymas bus ypač lengvas. 

DOJUS agro Rinkodaros vadovės Kristinos Makūnienės teigimu, apskritai vertinant šių metų traktorių pirkimo tendencijas, stebima išaugusi traktorių su bepakope AutoPowr transmisija paklausa. Ūkiai įvertino didesnį komfortą, mažesnes degalų sąnaudas, dirbant su šia transmisija. 

"Kalbant apie galimybes gauti traktorius tada, kada reikia ir kada norisi, išlieka tendencija, kad apie savo planus reikia kur kas iš anksčiau pradėti kalbėti su technikos pardavėjais. Gamintojai, ypač traktorių, gamina ne mažiau, konkrečiai John Deere gamintojas, gamina jų dar daugiau, tačiau pasaulyje yra apskritai išaugęs technikos poreikis, tad savo užsakyto traktoriaus gali tekti laukti ir iki metų. Situaciją lengvina, jei technikai pagaminti reikiamus komponentus gamintojas turi arba gamina pats – tuomet tokia technika atkeliauja į ūkius be uždelsimų. Tačiau jei komponentai yra mišrių gamintojų ir tiekėjų, tada gali nutikti visaip, nes gamybos ir logistikos grandinės atskirų komponentų yra dar neatsistačiusiso ir išlieka trūkinėjančios, - užsakymų vykdymus komentuoja K. Makūnienė. - Tačiau DOJUS agro atsovaujami John Deere ūkius pasiekia be didesnių vėlavimų. Tikimasi, kad sekantys metai bus  su labai panašiomis tendencijomis".

Įteikę 200-ąjį traktorių DOJUS agro tikisi metus užbaigti viršyję šį kiekį. Tačiau kol metai nesibaigė, galutinius skaičius įvardinti dar anksti.



gallery image
gallery image
gallery image

Jums turėtų būti įdomu


Įvykiai

Einböck dvigubina gamybos pajėgumus

Einböck dvigubina gamybos pajėgumus

Po dvejus metus trukusių statybų visu pajėgumu pradeda veikt...

Įvykiai

Jūsų laukia „Ką pasėsi...2024“

Jūsų laukia „Ką pasėsi...2024“

Kauno rajone esantis Akademijos miestelis šiomis dienomis u...

Įvykiai

10 000-toji Western Fabrications puspriekabė – į Lietuvos ūkį

10 000-toji Western Fabrications puspriekabė – į Lietuvos ūkį

Nors į kitas šalis išvežama apie 90 proc. Mažeikių r. veikia...