Menu




Naujas ypač tankius stačiakampius ryšulius formuojantis Case IH LB 424XLD presas

Technikos naujienos 12.12.2022   

Naujas ypač tankius stačiakampius ryšulius formuojantis Case IH LB 424XLD presas


Naujas presas LB 424 XLD gamina ypač tankius 120 cm x 70 cm matmenų ryšulius. Iki 10 % padidėjęs tankis dar labiau pagerina pašarų kokybę, tvarkymą, transportavimą ir sandėliavimą. Universali mašinos konstrukcija leidžia presuoti įvairius pašarus.

Case IH išplėtė didelių stačiakampių presų gamą, pridėdamas naują modelį 120 cm x 70 cm segmente. LB 424 XLD gamina  iki 10 % sunkesnius ryšulius nei dabartiniai LB 424 XL. Raidė „D“ žymėjime reiškia tankį. Esamas presas LB 424 bus gaminamas ir toliau.

„Naujas modelis patiks klientams, kuriems reikia ypač tankių, gerai supresuotų ir didelių stačiakampių ryšulių, bei itin našios, paprasto valdymo mašinos“, - teigia Michael Jankowski, Case IH produktų rinkodaros vadovas.

Tankesni ryšuliai supresajuoami dėl LB 424 XLD sustiprinto stūmoklio, kuris užtikrina 400 kN suspaudimo jėgą, o tai yra 27 % daugiau nei LB 424 XL. Jo konstrukcijoje yra tvirtos, statmenos V formos atraminės sijos, pagamintos iš 33 % storesnio 8 mm plieno, kartu su keturių, o ne dviejų sekcijų metalo plokštėmis.

Tvirtas ir pakankamai universalus, kad tiktų presuoti įvairius pašarus, LB 424 XLD turi sutvirtintas presavimo kameros šonines duris, kurios yra dvigubai tvirtesnės nei LB 424 XL. Viršutinės durys taip pat yra tvirtesnės, o priekinės ir dugno presavimo kameros dalys standartiškai yra pagamintos su Hardox plieno plokštėmis, kurios yra ypač atsparios trinčiai ir labai patvarios.

Konstrukcijoje taip pat yra du didesni, 140 mm skersmens hidraulinio tankio cilindrai, kurie šoninėms durims suteikia 113 % daugiau jėgos. Jie turi gilesnį profilį, kad padidintų atsparumą ir tolygiai paskirstytų papildomą slėgį. Didesni hidrauliniai cilindrai taip pat padidina viršutinių durų jėgą 25 %, o dvi papildomos svirtys naudojamos siekiant užtikrinti, kad spaudimas būtų tolygiai paskirstytas.

Kaip ir esami presai LB 424 XL taip ir LB 424 XLD yra labai panašios konstrukcijos. Abiejų modelių presai gerina darbo našumą, reguliuodami traktoriaus greitį ir registruodami svorio, tūrio ir drėgmės duomenis per Case IH AFS Connect. Abiejuose įrengtas ypač stiprus TwinePro mazgas, kuris pašalina virvių atkarpas, kad būtų išvengta pašarų užteršimo. Mašinos taip pat turi kelias funkcijas, kad būtų lengviau jas prižiūrėti, pavyzdžiui, centrinę automatinio tepimo sistemą, tiesioginę prieigą prie priežiūros taškų ir kita.

Case IH didelių stačiakampių ryšulių presų gamą dabar sudaro penkios mašinos, įskaitant du 120 cm x 70 cm modelius, naująjį LB 424 XLD ir esamą LB 424 XL, kuriuos galima įsigyti Packer ir Rotor Cutter versijų. LB 424 XLD galima užsisakyti jau dabar.

 



Jums turėtų būti įdomu


Technikos naujienos

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Praėjusią savaitę vykusioje Techagro žemės ūkio technikos pa...

Technikos naujienos

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger supaprastino kalibravimo procesą naujausiose Vitas...

Technikos naujienos

Atnaujinti John Deere 5M traktoriai

Atnaujinti John Deere 5M traktoriai

Naujausi John Deere 5M traktoriai galimi su naujomis transmi...