Menu




Ivabaltės plėtros ir veiklos efektyvumo verslo partneriu tapo Audrius Kavaliauskas

Naujienos 07.11.2022   

Ivabaltės plėtros ir veiklos efektyvumo verslo partneriu tapo Audrius Kavaliauskas


Šiandien UAB Ivabaltė, vienintelio įgalioto vokiškos žemės ūkio technikos Fendt atstovo Lietuvoje plėtros ir veiklos efektyvumo verslo partnerio pareigas pradėjo eiti Audrius Kavaliauskas. Ivabaltės vadovų grandis stiprinama realizuojant ilgalaikę įmonės strategiją ir plėtros planus. 

Pasak Ivabaltės įkūrėjo ir generalinio direktoriaus Irmanto Tarvydžio, pokyčiai įmonėje pradėti jau 2020 m., kai jo dukra Monika Tarvydytė po darbų finansų industrijoje Londone prisijungė prie įmonės. A. Kavaliausko atėjimas yra nuoseklaus darbo rezultatas, efektyvinant įmonės veiklą ir įgyvendinant plėtros planus. 

„Tai yra planuoti pokyčiai, todėl ir Ivabaltės vadovų komandos stiprinimas yra nuoseklus žingsnis. Strateginių pokyčių įgyvendinimą pradėjome efektyvindami serviso ir pardavimų veiklą, dabar atėjo laikas naujam plėtros etapui ir valdysenos procesams. Audriaus Kavaliausko patirtis ir kompetencija šiose srityse yra viena stipriausių Lietuvoje, tad džiaugiamės jo prisijungimu prie Ivabaltės komandos. Dirbdami kartu sieksime ilgalaikėje įmonės strategijoje iškeltų tikslų“,- sako vykdančioji direktorė M. Tarvydytė. 

Pasak A. Kavaliausko, jungtis prie Ivabaltės jis nusprendė įvertinęs įmonės planus ir plėtros galimybes. „Matydamas, kad sutampa vertybės ir aš galiu realizuoti savo turimą patirtį, jungiuosi prie labai dinamiškos ir veržlios įmonės komandos, kuri iškėlė aukščiausią kokybės kartelę, kuriant vertę klientui“,- teigia A. Kavaliauskas. 

Audrius Kavaliauskas turi 29-ių metų vadovavimo patirtį žemės ūkio sektoriuje iš kurių 24-ius metus dirbo DOJUS group įmonių grupėje. 

Ivabaltė veiklą Lietuvoje pradėjo 1995 metais. Vienas pagrindinių įmonės atstovaujamų ženklų yra premium segmento vokiškos žemės ūkio technikos gamintojas Fendt su kuriuo partnerystė tęsiasi nuo 1999 metų. Gamintojas Ivabaltę 2021 m. pripažino įmonę viena iš TOP3 Fendt atstovų Europoje.

Taip pat, įmonė atstovauja ir kitus žemės ūkio premium segmento prekės ženklus tokius kaip Rauch, Trioliet, Horizon, Joskin, Kerner, Aft, Krampe, Prinoth, Ahwi, Humus, Stoll ir Husqvarna. 

 



gallery image

Jums turėtų būti įdomu


Naujienos

CNH parduoda plūgų verslą

CNH parduoda plūgų verslą

Pasiekė informacija, kad koncernas CNH pardavė savo žemės ūk...

Naujienos

Dotnuva Baltic saulės elektrinių slėnis – dar vienas žingsnis tvarumo link

Dotnuva Baltic saulės elektrinių slėnis – dar vienas žingsnis tvarumo link

AB Akola Group priklausanti bendrovei Dotnuva Baltic praėjus...

Naujienos

Schäffer suteiktas solidus įvertinimas Vokietijoje

Schäffer suteiktas solidus įvertinimas Vokietijoje

Vokietijos lankstinių krautuvų gamintojas Schäffer šiais met...