Menu




Claas transmisijos SDF grupės traktoriams

Naujienos 02.11.2022   

Claas transmisijos SDF grupės traktoriams


Claas teigimu, yra strateginis susitarimas su SDF grupe dėl bendradarbiavimo kuriant bepakopes traktorių transmisijas. Kompanija Claas Paderborne (Vokietija) jau pagamino 10 000 bepakopių EQ transmisijų. Dėl naujo susitarimo su Same Deutz-Fahr netrukus gamyba dar labiau išaugs.

Remiantis šia įmonių sutartimi, Claas Industrietechnik (CIT) Paderborne ir SDF Group bendradarbiavimas visų pirma turėtų apimti bepakopių EQ 200, EQ 220 ir EQ 260 tipų transmisijų diegimą TTV pavarų dėžėse, skirtose SDF didesnio našumo traktoriams.

2015 metais pristatyta bepakopė tolygaus galios perdavimo transmisija EQ yra montuojama į Claas Arion 500/600 traktorių seriją ir, pasak gamintojo, iki šiol jų pagaminta 10 000. Bendrovės teigimu, ši transmisija pasižymi paprasta konstrukcija. Išradingas pakopinės planetinės transmisijos, sankabos mechanizmo ir dviejų hidrostatinių mechanizmų derinys garantuoja optimalų galios srautą. Transmisija yra labai paprastos konstrukcijos, su dviem automatiškai perjungiamais pavarų intervalais.

EQ 200 ir EQ 220 per pastaruosius kelerius metus įrodė savo efektyvumą ir ištvermę keliuose tūkstančiuose Arion traktorių visame pasaulyje, – sako Dr. Ulf Leinhäuser, Claas Industrietechnik vykdomasis direktorius. – Dėl tvirtos konstrukcijos ir puikios mūsų transmisijų gamybos kokybės kai kurie iš šių traktorių iki šiol be problemų veikė iki 10 000 motovalandų. Kiekvienos atskiros EQ transmisijos kokybė užtikrinama kompiuteriu valdoma „nulinio defekto“ surinkimo linija, o vėliau papildomai patvirtinama bandymų stende ant dinamometro“.



Jums turėtų būti įdomu


Naujienos

CNH parduoda plūgų verslą

CNH parduoda plūgų verslą

Pasiekė informacija, kad koncernas CNH pardavė savo žemės ūk...

Naujienos

Dotnuva Baltic saulės elektrinių slėnis – dar vienas žingsnis tvarumo link

Dotnuva Baltic saulės elektrinių slėnis – dar vienas žingsnis tvarumo link

AB Akola Group priklausanti bendrovei Dotnuva Baltic praėjus...

Naujienos

Schäffer suteiktas solidus įvertinimas Vokietijoje

Schäffer suteiktas solidus įvertinimas Vokietijoje

Vokietijos lankstinių krautuvų gamintojas Schäffer šiais met...