Menu




Naujas 7,7-8,8 m Pöttinger grėblys

Technikos naujienos 15.07.2022   

Naujas 7,7-8,8 m Pöttinger grėblys


Dviejų rotorių grėblys Top 882C, kurio darbinis plotis yra nuo 7,7 iki 8,8 m, gali sugrėbti ir siaurą 1,3 m pradalgę mažoms rinktuvinėms priekaboms, ir platesnes iki 2,6 m pločio pradalges savaeigiams pašarų kombainams.

Kaip ir Top 842C, naujojo modelio Top 882C dirvos paviršaus kopijavimą užtikrina penkių ratų Multitast važiuoklės sistema. Alternatyva – važiuoklės ratus galima pakeisti pasirenkama Flowtast vadinamąja slydimo juosta (pavaža). Jos atsparumas trinčiai prilygsta plūgo verstuvei, o pati „slidė“ pritaikyta dirbti drėgnose ir durpingose vietose.

Naująjį grėblį valdyti dar lengviau. Darbinis plotis nustatomas hidrauliniu būdu, be to, galima pritaikyti rotorių pakėlimo seką. Kuo didesnė prošvaisa, tuo didesnes pradalges galima pervažiuoti jų neištaršius. Kuo žemesnis rotoriaus pakėlimo nustatymas, tuo greičiau pasiekiamas norimas aukštis galulaukėse.

Standartinėje įrangoje įrengtas srauto skirstytuvas, užtikrinantis, kad abu rotoriai būtų pakeliami vienodai. Papildomai galima pasirinkti atskirų rotorių kėlimo sistemą su elektriniu išankstiniu pasirinkimu, skirtą galulaukėms ir laukų pakraščiams grėbti.

Nepaisant 3,7 m skersmens rotorių, jų transportavimo aukštis nenuėmus grėbliakočių yra mažesnis nei 4,0 m. Tai ypač aktualu transportuojant mašiną viešuose keliuose, kur ribotas aukštis, ir laikymo patalpose ne sezono metu. Norint transportinį ar saugojimo aukštį sumažinti dar 500 mm, lengvai ir be įrankių gali būti nuimami grėbliakočiai ir patalpinami į jiems skirtas laikymo vietas.

 



Jums turėtų būti įdomu


Technikos naujienos

Tobulinamas autonominis Krone ir Lemken traukos modulis

Tobulinamas autonominis Krone ir Lemken traukos modulis

Prieš porą metų pristatyta Krone ir Lemken bendrai sukurta s...

Technikos naujienos

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Praėjusią savaitę vykusioje Techagro žemės ūkio technikos pa...

Technikos naujienos

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger supaprastino kalibravimo procesą naujausiose Vitas...