Menu




Alliance 590 kelia kartelę: maksimalus universalumas ir efektyvumas transporto srityse

Naujienos 22.06.2022   

Alliance 590 kelia kartelę: maksimalus universalumas ir efektyvumas transporto srityse


Septyni nauji Alliance 590 dydžiai iškelia universalumo ir našumo kartelę žemės ūkio ir statybos transporto srityse. Yokohama Off-Highway Tyres (YOHT) pristato naujų dydžių didelės apkrovos radialines flotacines padangas, skirtas priekaboms, autocisternoms ir kt. Iš viso aštuonių dydžių, aukšto sukibimo ir didesnio apkrovos indekso Alliance 590 padangos užima tvirtą vietą savo segmente. 

„Didžiuojamės Yokohama Off-Highway Tyres turima didžiule patirtimi ir didžiausiu priekaboms, autocisternoms ir kitoms transporto priemonėms skirtų flotacinių padangų asortimentu mūsų veiklos srityje. Asortimento mastas, lankstus pritaikymas, puikios padangų eksploatacinės savybės ir ilgaamžiškumas užtikrina išties gerą kainos ir kokybės santykį – tai pabrėžia ir mūsų 10 metų garantija“, – teigia Angelo Noronha, Yokohama Off-Highway Tires (YOHT) Europos prezidentas.

Ištvermė ir didelė keliamoji galia

Didelės apkrovos radialinio flotacinio modelio padangos Alliance 590 sukurtas taip, kad atitiktų visų rūšių transportavimo operacijų reikalavimus žemės ūkyje ir statyboje. Šios flotacinės padangos pasižymi tvirta, sutvirtinta plienine konstrukcija, užtikrinančia didesnį tvirtumą ir geresnę apsaugą nuo pradūrimo, todėl padangos švelniai atlaikys net dideles apkrovas laukuose, keliuose ir statybvietėse. Didelis nekryptinio protektoriaus gumos ir tuščios ertmės santykis užtikrina optimalų sukibimą ir trauką, taip pat mažesnį dirvožemio slėgį lauke bei sklandų ir patogų važiavimą keliu. Tuo pačiu metu mažas įlinkis ir puikūs įpjovimams ir pleišėjimui atsparūs junginiai užtikrina aukštą stabilumą ir ilgalaikį darbą ant įvairių paviršių. Puikias savaiminio išsivalymo savybes taip pat lemia unikali protektoriaus konstrukcija su dideliu protektoriaus gyliu, atvirais kanalais ir agresyviais šonais su plačiomis angomis. 

Pristatyti nauji dydžiai

Septyni nauji dydžiai išplės Alliance 590 padangų asortimentą. Pradinis dydis pirmą kartą pristačius padangas buvo 560/60R22.5. Nauji dydžiai yra: 600/55R26.5, 650/60R26.5, 650/55R26.5, 600/60R30.5, 650/65R30.5, 710/50R30.5 ir 750/60R30.5. „Padangos Alliance 590 buvo sukurtos siekiant naujų universalumo, galios ir našumo standartų, kurie patenkintų visus transportavimo poreikius, nesvarbu, ar tai būtų žemės ūkis, ar statyba. Tai tobulas paketas, kuris teikia aiškią naudą galutiniams naudotojams“, – apibendrina Angelo Noronha.

 



Jums turėtų būti įdomu


Naujienos

Drąsus naujojo Quadtrac flagmano stilius pelnė tarptautinį dizaino apdovanojimą

Drąsus naujojo Quadtrac flagmano stilius pelnė tarptautinį dizaino apdovanojimą

Neseniai pristatytas naujasis CASE IH traktorių flagmanas Qu...

Naujienos

Skaitykite pirmąjį šių metų Profi Lietuva numerį

Skaitykite pirmąjį šių metų Profi Lietuva numerį

Štai ir sulaukėme 25-tojo Pofi Lietuva numerio. Pirmojo šiai...

Naujienos

Paprasta akmenų surinkimo sistema

Paprasta akmenų surinkimo sistema

Jei turite keturratį ir turite problemų su akmenimis, Stonel...