Menu




Massey Ferguson pagamino milijoną traktorių

Įvykiai 17.06.2022   

Massey Ferguson pagamino milijoną traktorių


Kompanija Massey Ferguson švenčia milijoninio traktoriaus pagaminimą. Šis reikšmingas Beauvais gamyklos įvykis sutampa su įmonės 175 metų jubiliejumi. Massey Ferguson traktoriai Prancūzijoje gaminami nuo 1960 m. lapkričio 20 d.

„2022-ieji yra svarbiausių Massey Ferguson švenčių metai, – sakė Darren‘as Parker‘is, Massey Ferguson (Šiaurės Amerikos) viceprezidentas. – Mes sveikiname mūsų kolegas iš Beauvais, vertiname jų sunkų darbą ir atsidavimą. Taip pat labai džiaugiamės, galėdami švęsti 175 metų Massey Ferguson gimtadienį. Šie du įvykiai įrodo mūsų gaminamos technikos patikimumą ir pripažinimą. Mūsų mašinos, kaip ir mūsų klientai, yra gimusios ūkininkauti“.

Milijoninio traktoriaus įvykiui pažymėti Beauvais gamykloje, kurioje gamyba vyksta jau 62 metus, buvo surengta ir šventė. Thierry Lhotte, Massey Ferguson EAME viceprezidentas ir vykdantysis direktorius bei AGCO prezidentas Prancūzijoje, ūkininkui Thierry Aubrée iš La Chapelle des Fougeretz kaimo Bretanėje, kuris teikia ir žemės ūkio paslaugas, įteikė milijoninio Beauvais mieste pagaminto traktoriaus naujo MF 8S.305 Dyna-VT raktelius. „Visų mūsų darbuotojų ir prekybos įmonių vardu noriu padėkoti mūsų klientams už jų pasitikėjimą“, – sakė T. Lhotte. Naujasis 8S papildo besiplečiantį T. Aubrée Massey Ferguson technikos parką, kuriame jau yra keturi traktoriai, trys kombainai ir du dideli presai.

Viskas prasidėjo 1960-aisiais nuo MF 825. Nuo tada gamykla nuolat augo, nuo konvejerio riedėjo vis modernesni traktoriai:

MF 3000 serija 1986 m., pirmasis traktorius su integruota elektronika;

MF 8600 serija 2008 m., pristatant efektyvios galios koncepciją, kuri sumažina poveikį aplinkai, pirmą kartą panaudojus SCR technologiją;

MF 8S serija 2020 m. su apdovanojimus pelniusia Protect-U koncepcija, kuri sumažina šilumos, triukšmo ir vibracijos perdavimą į kabiną ir pagerina aušinimą bei našumą. MF 8S serija gavo Metų traktoriaus 2021, Red Dot: Product Design 2021 ir Farm Machine 2022 apdovanojimus.

„Beauvais gamykla ir mūsų lojalūs darbuotojai įkūnija Massy Ferguson įsipareigojimą kurti į ūkininkus orientuotas mašinas. Ši gamykla, tituluota „Metų gamykla 2016“, reprezentuoja šiuolaikinę Massey Ferguson erą“, – sakė Boussad Bouaouli, gamybos Beauvais viceprezidentas.

Įmonėje gaminami daugelis populiariausių šio prekės ženklo traktoriai, įskaitant MF 4700 M, MF 5700 M, MF 5S, MF 6S, MF 7S, MF 8S ir MF 8700 S serijas. Kasdien galima pagaminti iki 100 traktorių ir išsiųsti juos atstovams į daugiau nei 70 šalių.

 



Jums turėtų būti įdomu


Įvykiai

Einböck dvigubina gamybos pajėgumus

Einböck dvigubina gamybos pajėgumus

Po dvejus metus trukusių statybų visu pajėgumu pradeda veikt...

Įvykiai

Jūsų laukia „Ką pasėsi...2024“

Jūsų laukia „Ką pasėsi...2024“

Kauno rajone esantis Akademijos miestelis šiomis dienomis u...

Įvykiai

10 000-toji Western Fabrications puspriekabė – į Lietuvos ūkį

10 000-toji Western Fabrications puspriekabė – į Lietuvos ūkį

Nors į kitas šalis išvežama apie 90 proc. Mažeikių r. veikia...