Menu




Atnaujinti Case IH Luxxum traktoriai

Technikos naujienos 10.06.2022   

Atnaujinti Case IH Luxxum traktoriai


Trys universalūs Case IH Luxxum modeliai, skirti vidutinio dydžio gyvulininkystės ir mišriems ūkiams su 101, 110 ir 117 AG varikliais nuo šiol yra našeni ir atitinka naujausius Etapo V išmetamųjų deginių reikalavimus.

Vis dar suporuotas su ActiveDrive 4 pusiau automatine pavarų dėže naujas FPT 4 cl. variklis suteikia daugiau galios ir efektyvumo. Dabartinis F5 variklis turi 3,6 l darbinį tūrį, tačiau jis užima tiek pat vietos, kiek ir ankstesnis variklis, todėl atnaujinti Luxxum išlieka tokie pat kompaktiški. Naujasis variklis turi nemažai eksploatacinių privalumų, įskaitant padidintą galią žmiauisame greičio diapazone ir iki 5 % didesnį sukimo momentą. Maksimalus sukimo momentas dabar pasiekiamas, esant mažesniam variklio sūkių dažniui – 1300 aps./min., o tai pagerina reakciją į apkrovą.

Naujuosiuose Luxxum traktoriuose taip pat įdiegta nauja išmetamųjų dujų apdorojimo sistema - priežiūros nereikalaujanti Compact HI-eSCR2. Kad atitiktų Etapo V pakopos reikalavimus, jame yra integruotas oksidacijos katalizatorius (DOC), priežiūros nereikalaujantis kietųjų dalelių filtras ir selektyvinio katalitinio redukavimo sistema (SCR).

Mažas variklio išmetamųjų dujų recirkuliacijos greitis padeda optimizuoti degimą, tad kompaktiškas SCR sistemos blokas neužima daug vietos po variklio gaubtu. Dėl to operatoriaus matomumas į priekį nė kiek nesuprastėjo. gamintojo teigimu, kompaktiška HI-eSCR2 deginių apdorojimo sistema nereikalauja priežiūros, vadinasi, per visą jos eksploatavimo ciklą nereikia keisti komponentų ar atlikti mechaninio valymo.

Luxxum Etapo V traktoriai dabar aprūpinti kai kuriomis naujovėmis. Pasirenkamas odinis vairas ir kiliminė danga kabinoje, kaip ir didieji broliai, modernizuoti Luxxum taip pat turi du naujus papildomus darbinius žibintus, kurių skaičius padidėjo iki dešimties.

Kaip universalaus traktoriaus, priekinio krautuvo veikimas yra labai svarbus Luxxum savininkams. Naujosios mašinos turi elektrohidraulinę valdymo svirtį, kuri gerokai paspartina darbus. 

Valdymo svirtis puikiai suderinta su naujais L serijos priekiniais krautuvais, kurių yra įvairių versijų. A serija yra funkcionalus, paprastas, patikimas ir ekonomiškas modelis, U serija idealiai tinka kasdieniams krovos darbams. T serija skirta intensyviam naudojimui. Taip pat yra platus priedų pasirinkimas.

Luxxum yra labai populiarus modelis ir mišrios speacializacijos, ir gyvulininkystės ūkiuose, – sako Can Tümer, produktų rinkodaros vadovas. - Įdiegus naujausius sprendimus, Luxxum tapo gerokai pajėgesnis, bet išsaugojo savo kompaktiškumą ir universalumą".

Atnaujintus Luxxum traktorius ir krautuvus jau galite užsakyti Case IH atstovybse visoje Europoje.



Jums turėtų būti įdomu


Technikos naujienos

Tobulinamas autonominis Krone ir Lemken traukos modulis

Tobulinamas autonominis Krone ir Lemken traukos modulis

Prieš porą metų pristatyta Krone ir Lemken bendrai sukurta s...

Technikos naujienos

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Praėjusią savaitę vykusioje Techagro žemės ūkio technikos pa...

Technikos naujienos

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger supaprastino kalibravimo procesą naujausiose Vitas...