Menu




Naujas Jonh Deere StarFire 7000 GPS imtuvas dar tikslesniems darbams

Tikslusis ūkininkavimas 16.03.2022   

Naujas Jonh Deere StarFire 7000 GPS imtuvas dar tikslesniems darbams


Kompanija John Deere pristato naują StarFire 7000 imtuvą, kuris be jokios papildomos įrangos užtikrina +/- 2,5 cm tikslumą bei garantuoja dar geresnę aprėptį.

Vis daugiau ūkininkų darbams norėtų naudoti RTK signalą, tačiau pirminė investicija juos atgraso. John Deere siūlo naująjį StarFire 7000 DGPS imtuvą su nauju korekcijos signalu: StarFire RTK. Naujuoju signalu galima naudotis įsigijus periodinę licenciją – nereikia jokios papildomos įrangos ar brangių aktyvacijų.

Prisijungimo prie tinklo laikas nesiekia 10 minučių, taigi, darbus galima pradėti net triskart greičiau nei anksčiau. Įrašytų lauko ribų pakartojamumas yra bent 5 metai, tad galima tiksliai atkartoti važiavimo A-B trąsas ir technologines vėžes skirtinguose pasėliuose. RTK signalu užfiksuotas lauko ribas taip pat galima naudoti viso sezono metu, pavyzdžiui, purškiant – purškimo sijos sekcijoms įjungti ir išjungti. Taigi, John Deere siūlomas sprendimas suteikia vis daugiau tiksliojo ūkininkavimo galimybių.

Kaip ir ankstesniuose modeliuose, naujasis imtuvas standartiškai priima SF1 korekcijos signalą, kurį galima patobulinti į radijo ar mobilųjį RTK signalą. Be GPS ir GLONASS StarFire 7000 imtuvas taip pat priima Galileo ir BeiDou palydovinius signalus. Taip be jokių papildomų išlaidų užtikrinamas stipresnis signalas, kuriam mažiau įtakos turi trikdžiai, pavyzdžiui, medžiai ar kiti objektai.

Naudotojai galės rinktis universalų arba integruotą imtuvą. Integruotas imtuvas ant mašinos stogo įrengiamas gamykloje, o universalų imtuvą galima atjungti ir naudoti kitose mašinose. Laikant už šonuose esančių rankenų imtuvą paprasta pernešti iš vienos mašinos į kitą. Šis imtuvas suderinamas tiek su naujomis, tiek su senesnėmis John Deere sistemomis.

Apsaugai nuo ilgapirščių John Deere rekomenduoja nustatyti PIN kodą. Operatoriaus ir administratoriaus paskyroms galima priskirti skirtingus PIN kodus. Papildomai apsaugai siūlomas komplektas su mechaniniu užraktu, kuriame galima saugiai laikyti nenaudojamą imtuvą.

Naujojo StarFire 7000 integruotas versijas galima užsisakyti kartu su 2023 metų kombainais. Universali versija pasieks prekybos taškus nuo 2022–2023 metų žiemos sezono.

 



Jums turėtų būti įdomu