Menu




Case IH atnaujina Maxxum ir Puma traktorių modelius

Technikos naujienos 10.12.2021   

Case IH atnaujina Maxxum ir Puma traktorių modelius


Dauguma atnaujinimų, kiek anksčiau šiais metais pristatytų su ilgos ratų bazės traktorių linija nuo Puma 185 iki Puma 240, dabar pritaikomi ir mažesnės galios bei trumpesnės ratų bazės traktoriams, apimant modelius nuo Puma 140 iki Puma 175 ir nuo Maxxum 115 iki Maxxum 150

Tarp greičiausiai pastebimų naujovių– pertvarkytas įlipimas į kabiną: nauji išskirtinai šiai serijai būdingi naktį apšviečiami laipteliai, kad būtų saugu išlipti. Daugumą naujų abiem produktų linijoms būdingų kabinos vidaus ypatybių galima rasti didesniuose modeliuose: skaitmeninį radiją, automobilinę salono apdailą, šaldytuvą. 

Naujas telefono arba planšetės laikiklis su USB jungtimis, žemai įrengtas priekinio stiklo valytuvas – visa tai ne tik pagerina matomumą vairuojant Multicontroller ir CVXDrive modelius, bet ir 60 % padidina stebėjimo plotą.

Puma produktų linijos naujovė – ant variklio gaubto įrengta kamera, kurios vaizdas matomas AFS Pro 700 ekrane, tad geriau stebimas priekinis keltuvas ir frontalinio krautuvo priedai. Taip pat siūlomas 360° LED apšvietimo paketas.

Kitos naujovės: odinis vairas, nauja vairalazdė, kuria galima valdyti naujuosius L serijos frontalinius krautuvus, keisti pavaras ir kryptį.

Įsigijusieji CVXDrive modelį džiaugsis geresnėmis traktoriaus manevravimo bei akceleracijos ir deakceleracijos savybėmis, kurios, naudojant frontalinį krautuvą, itin svarbios krovos ciklo laikui. Taip pat padidintas pavaros pedalo bei valdymo svirties jautrumas, pagerintas padėties nustatymo funkcionalumas, pridėtas automatinio vairavimo nuostatų panaikinimas pedalu.

Iš išorės nauji traktoriai išsiskiria geresne galinės centrinės traukės ergonomika ir hidraulinėmis jungtimis, palengvinančiomis procesą, kai reikia prijungti ar atjungti padargus. Įrengti nauji LED švyturėliai ir gabaritinės šviesos, pasirinktinai galima užsisakyti suspausto oro jungtį (įrengiama virš laiptelių) radiatorių bei filtrų kasdieniai priežiūrai.

Pasak Case IH kompanijai atstovaujančios bendrovės Dotnuva Baltic produktų vadybininko Mariaus Pranaičio, Maxxum ir Puma serijos Lietuvoje populiariausios. „Vien šiemet iš 100 parduotų traktorių 40 traktorių yra Maxxum (115-150) ir Puma (140-175) serijų. Tai labai populiarus segmentas tarp Lietuvos ūkininkų, nes apima traktorius nuo 115 iki 180 AG., - komentuoja M. Pranaitis. – Traktorius gali būti naudojamas kaip pagrindinis smulkesniame ūkyje ar kaip pagalbinis stambesniame ūkyje“.

Atnaujintu modelius galima bus užsakyti 2022 m. pradžioje.

 



Jums turėtų būti įdomu


Technikos naujienos

450 AG lankstinis Weichai Lovol traktorius

450 AG lankstinis Weichai Lovol traktorius

Oficialiai nieko dar nėra skelbiama, tačiau ši nuotrauka aiš...

Technikos naujienos

Sekcijų valdymas Pöttinger Flexcare

Sekcijų valdymas Pöttinger Flexcare

Pöttinger Flexcare mechaninio piktžolių naikinimo ravėtuvai...

Technikos naujienos

Nauji John Deere S7 kombainai 2025-tiesiems

Nauji John Deere S7 kombainai 2025-tiesiems

Kompanija John Deere atnaujina javų derliaus dorojimo mašinų...