Menu




Atnaujinta Steyr Impuls CVT serija: ne tik naujas dizainas, bet ir nauji vairavimo pojūčiai

Technikos naujienos 06.12.2021   

Atnaujinta Steyr Impuls CVT serija: ne tik naujas dizainas, bet ir nauji vairavimo pojūčiai


Austrijos gamintojas Steyr atnaujino nedideliems mišriems šeimos ir vidutiniams ūkiams skirtus Steyr Impuls CVT traktorius. Trys nuo 165 iki 200 AG didžiausios galios (be galios didinimo sistemos) modeliai atnaujinti, siekiant padidinti jų našumą ir pagerinti operatoriaus darbo sąlygas. Traktorių viešas debiutas numatytas jau šią savaitę Belgijoje, Briuselyje gruodžio 8-12 dienomis vyksiančioje parodoje.

Pirmuosius atnaujintų modelių pokyčius jau galima pastebėti lipant į traktoriaus kabiną. Nauji, ergonomiški įlipimo į kabiną laipteliai. Anot gamintojo, viskas padaryta tam, kad būtų lengviau, greičiau, saugiau įlipti ir išlipti. Apskritai, atnaujintuose modeliuose operatoriaus komfortui skirta itin daug dėmesio. Dėl geresnio patogumo Impuls CVT dabar standartiškai yra su dviem atsidarančiomis durimis. 

Tarp laiptų ir kabinos įmontuotas papildomas akumuliatoriaus išjungiklis, papildomi kištukiniai lizdai varikliui ir transmisijai pašildyti, papildoma oro tiekimo jungtis. 

Atnaujintas Steyr firminio variklio gaubto dizainas. Steyr Impuls CVT serijos stilius pasižymi didelio ryškumo LED darbiniais žibintais, kurie užtikrins puikų matomumą ir saugumą tiek šviesiu, tiek tamsiu paros metu.

Į akis krenta kokybiškos salono apdailos medžiagos ir detalės. Atnaujinta Impuls CVT serija - pirmoji, kurioje bus montuojamas naujas Steyr odinis vairas. 

Kabinoje įrengta naujo dizaino, uždaroma šaldoma dėtuvė. Žodžiu „nauja“ apibūdinama ir daugiau traktoriaus detalių bei pakeitimų: naujo dizaino valytuvas užtikrina didesnį (net 60 %) nuvalomą lango plotą, lyginant su ankstesniu modeliu, o tai lemia ir geresnį matomumą; naujo dizaino LED indikatoriai ir švyturėliai. Kabinoje atnaujintas papildomo monitoriaus laikiklis su dviem USB jungtimis, įrengtas naujas kompanijos RAM telefono ar planšetės laikilis. 

Operatoriai turėtų gerai įvertinti ir naują daugiafunkcę svirtelę priekinės hidraulikos bei krautuvo valdymui, traktoriaus judėjimo krypties keitimui. Tarp kitų privalumų minima ir atnaujinta CVT transmisijos valdymo programa; geresnis greitėjimo/lėtėjimo funkcionavimas; jautresnis greičio pedalas ir kita.

Atnaujintą Impuls modelius bus galima užsakyti jau nuo 2022 sausio mėnesio.

 



Jums turėtų būti įdomu


Technikos naujienos

Tobulinamas autonominis Krone ir Lemken traukos modulis

Tobulinamas autonominis Krone ir Lemken traukos modulis

Prieš porą metų pristatyta Krone ir Lemken bendrai sukurta s...

Technikos naujienos

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Praėjusią savaitę vykusioje Techagro žemės ūkio technikos pa...

Technikos naujienos

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger supaprastino kalibravimo procesą naujausiose Vitas...