Menu




Massey Ferguson pristato naują 7S serijos 210 AG flagmaną

Technikos naujienos 29.11.2021   

Massey Ferguson pristato naują 7S serijos 210 AG flagmaną


Teigiama, kad naujasis 210 AG pajėgumo, 2,88 m ratų bazės, rugsėjį prystatytos 7S serijos flagmanas su 6,6 l darbinio tūrio AGCO Power varikliu organiškai įsiterpia net į aukštesnės galios traktorių segmentą, kuriame Massey Ferguson kainos ir kokybės santykis yra konkurencingas.

Kaip ir kiti MF 7S serijos traktoriai, MF 7S.210 skirtas reikliems profesionalams ir yra toks pat tvirtas, manevringas, aukšto automatizavimo lygio ir našus. Daug funkcijų jis paveldėjo iš Metų traktoriaus apdovanojimą pelniusio MF 8S, tačiau 7S serijos naujokas turi ir naujų komforto, valdymo bei patogumo savybių.

MF 7S.210 modelis turi 9,6 t galinę pakabą, bepakopę Dyna-VT transmisiją, kuri užtikrina sklandų darbą, važiuojant nuo 0,07 km/val. iki daugiau nei 50 km/val. greičiu, be jokių diapozonų ar pavarų persijungimo. Tai leidžia ne tik atlikti sunkius dirvos dirbimo ar sėjos, bet ir pašarų ruošimo ar transportavimo darbus. 

Mažesnes degalų sąnaudas lemia net 4 greičių galinio GTV sūkiai (540/540 E/1000 ir 1000 E), traktoriui dirbant su didelės talpos pakabinamais ar prikabinamais trąšų barstytuvais ar vienašiais-dviašiais purkštuvais. Integruota Massey Fegruson daugiafunkcė svirtis su išmaniuoju priekinio krautuvo valdymu bei itin geras traktoriaus manevringumas leidžia naująją MF 7S seriją tituluoti universaliausiu ūkio traktoriumi šioje kategorijoje. Dėl galingos, net iki 190 l/min. našumo atskiro kontūro hidraulinės sistemos galima pasiekti didžiausią našumą dirbant net su reikliausiais padargais. Kabina nėra per daug apkrauta valdymo elementais, joje įrengtas ISOBUS padargų valdymas su Multipad traktoriaus valdymo svirtimi.

Mašinoje gausu išmaniųjų ūkininkavimo sistemų, kurios leidžia įdirbti laukus su net iki 2,5 cm tikslumo automatiniu vairavimu, dozuoti iki 5 skirtingų produktų vienu metu kintama norma ar atlikti padargo sekcijų valdymą. Naudojant TaskDoc Pro darbų atlikimo ir valdymo sistemą galima nenutraukiamai dalytis naujomis užduotimis su operatoriumi tiesiai iš ofiso kompiuterio, o norint peržiūrėti ar mašinos maksimaliai optimizuotos pravers MF Connect telemetrinė sistema, kuri dabar siūloma su 5 metų nemokamu abonementu.

„Naujoji Massey Ferguson MF 7S serija, o ypač naujasis flagmanas MF 7S.210 mums leis dar geriau patenkinti ūkių poreikius, ypač tų, kurie pageidauja kompaktiškos, bet galingos mašinos. Dabar visa Massey Ferguson gama turi dar geresnį modelių persidengimą tarp serijų, taigi, ir didesnes pasirinkimo galimybes“, - naujo modelio pristatymą komentuoja Massey Ferguson kompanijai atstovaujančios Lietuvos bendrovės East West Agro Technikos padalinio direktorius Remigijus Savickas.

Jo teigimu, MF 7 serija užima tvirtas pozicijas kompanijos gamoje. „Gaila, kad dėl išaugusios MF traktorių paklausos visoje Europoje jaučiame stygių ir MF traktorių pardavimams Lietuvoje. Vien per balandį-rugsėjį negalėjome parduoti daugiau kaip 50 vnt. visų serijų MF traktorių. Tikimės, kad su naująją MF 7S serija vėl pavyks įgauti pagreitį ir kaip ir kiekvienais metais šiame galios segmente realizuoti 50-70 vnt. per metus vien MF 7S serijos, kas buvo tapę tradicija su MF 7700 S serijos pardavimais“, - teigia R. Savickas.

Pasak jo, šių traktorių paklausa gana didelė dėl itin gerų charakteristikų: vienos ilgiausių ratų bazių segmente, efektyvios priekinio tilto amortizacijos, ekonomiškų Dyna-6 ir Dyna-VT transmisijų, nekomplikuotos deginių neutralizavimo sistemos ir taupaus 6,6 l AGCO Power variklio. „Dėl gero galios-svorio santykio, galimybės naudoti su įvairiais padargais MF 7S serijos traktoriai gali būti ir pagrindiniu, ir pagalbiniu ūkio traktoriumi, tad juos renkasi ne tik augalininkystės, bet ir gyvūlininkystės ūkiai“, - pabrėžia  East West Agro Technikos padalinio direktorius.

 

 

 

 



Jums turėtų būti įdomu


Technikos naujienos

Argentinoje pristatytas autonominis purkštuva

Argentinoje pristatytas autonominis purkštuva

Argentinos kombainų ir purkštuvų gamintojas Metalfor Argenti...

Technikos naujienos

450 AG lankstinis Weichai Lovol traktorius

450 AG lankstinis Weichai Lovol traktorius

Oficialiai nieko dar nėra skelbiama, tačiau ši nuotrauka aiš...

Technikos naujienos

Sekcijų valdymas Pöttinger Flexcare

Sekcijų valdymas Pöttinger Flexcare

Pöttinger Flexcare mechaninio piktžolių naikinimo ravėtuvai...