Menu




Šeimos ūkiams – atnaujinti Steyr Multi ir Kompakt modeliai

Technikos naujienos 27.08.2021   

Šeimos ūkiams – atnaujinti Steyr Multi ir Kompakt modeliai


Austrijos gamintojo atnaujintuose Steyr Multi ir Kompakt serijų traktoriuose nuo šiol montuojami nauji Etapo V reikalavimus atitinkantys FPT varikliai su patobulinta papildomo deginių apdorojimo technologija. Yra ir daugiau naujovių, kurios dar labiau padidina šių kompaktiškų mašinų universalumą ir panaudojimo galimybes.

Multi ir Kompakt serijos mašinos yra populiariausios ir paklausiausios iš Steyr traktorių gamos. Nuo šiol vieni iš universaliausių šios markės modelių turi naują 3,6 l darbinio tūrio, 4 cl. FPT variklį su naujai sukurta pažangiąja deginių emisijų apdorojimo technologija, daugiau ir galios, ir sukimo momento. Anksčiau šiuose modeliuose buvo montuojami FPT 3,4 l darbinio tūrio, 4 cl. varikliai, atitinkantys Tier 4 deginių emisijų reikalavimus.

Su naujuoju, galingesniu varikliu Multi serijos traktorių modeliai turės papildomai 5 % didesnį sukimo momentą, o Kompakt serijos modeliai turės papildomai 5 AG daugiau ir iki 10 % didesnį sukimo momentą.

Dėl kai kurių Steyr Multi traktorių, kurių gama apima tris 100-120 AG modeliai, patobulintų komponentų, naujo dizaino ir kompaktiško įrangos išdėstymo sukurta daugiau vietos tarp kabinos ir važiuoklės – palikta daugiau vietos priekiniam krautuvui įrengti. Nauja dujų išmetimo vamzdžio konstrukcija, geresnis matomumas, dirbant su priekiniu krautuvu. 

Visi modeliai dabar galimi su prabangiomis kabinomis, panašiomis į jų didesnių „brolių“, įskaitant kilimines grindų dangas, odinį vairą ir kita. Siekiant didesnio matomumo ir saugumo, papildomos specifikacijos apima du papildomus LED darbinius žibintus ant galinių kabinos statramsčių, o hidrauliniai ir pneumatiniai priekabos stabdžiai yra sumontuoti, siekiant didesnio stabdymo efektyvumo

Kaip ir Multi, Steyr, Kompakt serijos traktoriuose, kurių gamą sudaro penki  80-120 AG modeliai, gamintojas atsižvelgė į patogesnį bei komfortišką traktoriaus valdymą operatoriui -  kompaktiškas valdymo komponentų išdėstymas ir atnaujintas dizainas garantuoja dar geresnį matomumą iš kabinos vidaus. Atnaujintas modelis pasižymi patogesniu komponentų išdėstymu po variklio gaubtu, leidžiančiu patogiai ir lengvai atlikti traktoriaus techninį aptarnavimą, pakeisti filtrus ir atlikti kitų traktoriaus mazgų priežiūrą. 

Kompakt serijoje dabar naudojamas priežiūros nereikalaujantis kietųjų dalelių filtras ir SCR sistema vienoje kompaktiškoje konstrukcijoje.

 

 



Jums turėtų būti įdomu


Technikos naujienos

Tobulinamas autonominis Krone ir Lemken traukos modulis

Tobulinamas autonominis Krone ir Lemken traukos modulis

Prieš porą metų pristatyta Krone ir Lemken bendrai sukurta s...

Technikos naujienos

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Praėjusią savaitę vykusioje Techagro žemės ūkio technikos pa...

Technikos naujienos

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger supaprastino kalibravimo procesą naujausiose Vitas...