Menu




New Holland pristato modernizuotus T7 HD traktorius

Technikos naujienos 04.08.2021   

New Holland pristato modernizuotus T7 HD traktorius


Praėjusią savaitę tarptautinėje internetinėje konferencijoje pristatyta atnaujinta T7 Heavy Duty traktorių serija, kurią sudaro trys modeliai T7.275, T7.290 ir T7.315. Daugiausia pokyčių kabinoje. Kaip teigia gamintojas, prie kabinos padirbėta iš peties: tik 2 % dalių yra perkeltos iš ankstesnio modelio.

Nors naujos kartos modelių dizainas kardinaliai nesiskiria nuo ankstesnės serijos, tačiau pokyčių yra ir išorėje, pavyzdžiui, siekiant pagerinti matomumą buvo atlikti nedideli galinių ratų purvasaugių pakeitimai, taip pat kabina gali puikuotis naujais 24 LED darbo žibintais.

„Paklausėme savo klientų, ko jie tikisi iš būsimo traktoriaus, ir sukūrėme naujos kartos T7 HD, atsižvelgdami į jų poreikius. Naujajame T7 HD jie ras viską, apie ką svajojo, - sako Sean‘as Lennon‘as, New Holland žemės ūkio viceprezidentas Europai. – Mes sukūrėme visiškai naują Horizon Ultra kabiną, kad suteiktume geriausią darbo patirtį su visa erdve, komfortu, kokybiška apdaila, išskirtine garso izoliacija, kurios jie prašė. Be to, naujos kartos PLM Intelligence palengvins prieigą prie mūsų pažangių ūkininkavimo sprendimų, kurie sukuria didelę pridėtinę vertę priimant geresnius ir tikslius ūkininkavimo sprendimus“.

Reikšmingiausias pokytis pastebimas, įlipus į naują Horizon Ultra kabiną, kurios erdvė padidinta 7,5 %. Atnaujintos serijos traktorių kabinoje ne tik daugiau vietos, bet ir tyliau. Anot gamintojo, triukšmo lygis dabar siekia tik 66 dB (A), o tai yra bene geriausias rodiklis šių traktorių klasėje. 

Didesnėje kabinoje yra daugiau vietos kojoms ir įvairios daiktadėžėms. Kairėje už keleivio sėdynės yra uždara daiktų laikymo zona su maitinimo lizdais, o nuleidus keleivio sėdynės atlošą galima suformuoti stalui prilygstančią plokštumą, ant kurios paviršiaus patogu pasirašyti dokumentus arba įsipilti kavos į puodelį. Dar viena naujovė, kurią New Holland operatoriai gerai įvertins, yra 12 litrų šaldymo skyrius po keleivio sėdyne. Jo talpa yra pakankamai didelė, kad tilptų du dideli buteliai gėrimo.

Dešinėje pusėje operatoriams įrengtas naujas Sidewinder porankis iš T8 Genesis serijos su IntelliView 12 ekranu. Valdiklius galima sukonfigūruoti taip, kad jie atitiktų operatoriaus pageidavimus. Dešinėje taip pat yra papildoma atvira daiktų laikymo vieta, o sėdynė turi didesnį posūkio laipsnį. Toliau pristatant T7 HD atnaujinimus, labiausiai pastebimas pokytis yra tai, kad nėra įprasto prietaisų skydelio, jį pakeitė vairo centre sumontuotas ekranas. Naujasis CentreView ekranas yra sumontuotas ant vairo, tikrai taip ant vairo, tačiau operatoriui nereikia sukinėti galvos kartu su vairo pasukimu, norint pamatyti ekrane rodomą informaciją, ekranas savaime išsilygina ir visada išlaiko horizontalią padėtį.

Naujajame New Holland T7 HD taip pat galima užsakyti pažangesnę klimato kontrolės sistemą su zonų pasirinkimu. Ji yra 35% efektyvesnis nei ankstesnioji, nes ir šildomas/vėsinamas kabinos plotas yra didesnis. Norima temperatūra pasiekiama greičiau. Aukščiausios klasės AutoComfort sėdynė papildo klimato kontrolės sistemą, ji sugeria drėgmę karštomis dienomis arba sušildo operatoriais nugarą šaltais rytais.

Kaip ir T8 Genesis, naujasis T7 HD turi naują elektroninę architektūrą, leidžiančią geriau panaudoti telematikos sistemas ir kitas naujas PLM funkcijas, naudojant Cygnus imtuvą.

 



Jums turėtų būti įdomu


Technikos naujienos

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Praėjusią savaitę vykusioje Techagro žemės ūkio technikos pa...

Technikos naujienos

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger supaprastino kalibravimo procesą naujausiose Vitas...

Technikos naujienos

Atnaujinti John Deere 5M traktoriai

Atnaujinti John Deere 5M traktoriai

Naujausi John Deere 5M traktoriai galimi su naujomis transmi...