Menu




Dotnuva Baltic atidarė filialą Utenoje

Įvykiai 26.07.2021   

Dotnuva Baltic atidarė filialą Utenoje


Praėjusią savaitę Dotnuva Baltic atvėrė jau 7-tąjį filialą Lietuvoje ir 15-tąjį bendrai Baltijos šalyse. Tokį žingsnį šiemet paskatino išaugęs technikos pirkėjų ratas ir siekis kuo kokybiškiau ir operatyviau aptarnauti esamus ir būsimus klientus Utenos regione. 

Utenoje, adresu Basanavičiaus g. 133 atidarytas naujas Dotnuva Baltic filialas, kuriame pradedama prekiauti atsarginėmis dalimis ir kitomis ūkiams aktualiomis prekėmis. Pagrindinis asortimentas - originalios ir analoginės atsarginės dalys, alyva, filtrai, pašarų pakavimo medžiagos, padangos ir dubliavimo sistemos. Filiale bus aptarnaujami klientai iš Utenos, Anykščių, Molėtų, Ignalinos, Zarasų, Ukmergės rajonų.

Bendrovės atstovai teigia, kad būti arčiau kliento ir toliau išlieka pagrindinė strategijos kryptis visose Baltijos šalyse. Vykdantysis direktorius Dangis Valaitis bei Serviso ir Atsarginių dalių skyrių vadovas Jonas Baltaduonis yra įsitikinę, kad filialą atidaryti buvo svarbu, nes regione įmonėje daugėja naujų ir lojalių klientų, kuriems reikalingas kuo sklandesnis ir operatyvesnis aptarnavimas, ypač sezono metu.

Šventiniame Utenos filialo atidaryme dalyvavo ir simbolinę atidarymo juostelę perkirpo Utenos krašto ūkininkai, savivaldybės atstovai ir filialo darbuotojai

Bendrovės atstovai padėkojo ūkių šeimininkams už kasdieninį bendradarbiavimą su Dotnuva Baltic ir už tai, kad prasidėjus javapjūtei atrado laiko ir atvyko pasidžiaugti naujai atidaromu filialu. „Tai rodo, kad turime lojalių klientų ratą, o filialo atsiradimas regione tikrai reikalingas,“ - džiaugėsi Utenos filialo darbuotojai technikos pardavimų vadybininkas Marius Stankevičius ir atsarginių dalių vadybininkas Vygintas Raudonis.

Utenos savivaldybės vicemeras Vitalijus Šeršniovas, sveikindamas Dotnuva Baltic naujo filialo atidarymo proga, džiaugėsi lyderiaujančių verslų kūrimusi Utenoje ir naujai kuriamomis darbo vietomis.

Iki šiol Dotnuva Baltic veikla buvo vykdoma pagrindinėje būstinėje Dotnuvoje ir filialuose Pasvalyje, Plungėje, Vilkaviškyje, Joniškyje, Vilniuje. Nuo 2010 m. įmonės įsteigtos Latvijoje ir Estijoje. Iš viso per tris šalis įmonėse šiuo metu dirba apie 250 darbuotojų.

 

 



gallery image
gallery image

Jums turėtų būti įdomu


Įvykiai

Einböck dvigubina gamybos pajėgumus

Einböck dvigubina gamybos pajėgumus

Po dvejus metus trukusių statybų visu pajėgumu pradeda veikt...

Įvykiai

Jūsų laukia „Ką pasėsi...2024“

Jūsų laukia „Ką pasėsi...2024“

Kauno rajone esantis Akademijos miestelis šiomis dienomis u...

Įvykiai

10 000-toji Western Fabrications puspriekabė – į Lietuvos ūkį

10 000-toji Western Fabrications puspriekabė – į Lietuvos ūkį

Nors į kitas šalis išvežama apie 90 proc. Mažeikių r. veikia...