Menu




Rinkoje - iki 50 % pigesnė alternatyva

Technikos naujienos 19.02.2020   

Rinkoje - iki 50 % pigesnė alternatyva


Bendrovės Dotnuva Baltic atstovaujamų technikos kompanijų sąrašas pasipildė dar viena nauja įmone. Nuo 2020 m. ji visose trijose Baltijos šalyse pradėjo atstovauti Lenkijos specializuotam žemės dirbimo ir pievų priežiūros mašinų gamintojui Mandam.

„Sprendimas nebuvo netikėtas. Įsiklausome ir įsigiliname į ūkių poreikius. Šiandien rinkoje netrūksta trumpalaikių prekeivių, kurie siūlo tik patrauklią kainą, o ūkiams reikia kokybės ir garantijos. Mes ne tik jau prekiaujame šios įmonės technika, bet ir garantuojame popardaviminį aptarnavimą bei operatyvų detalių tiekimą“, – naują bendradarbiavimo sutartį komentuoja Dotnuva Baltic prekybos vadovas Dangis Valaitis.

Mandam specializuojasi žemės dirbimo ir pievų priežiūros mašinų gamybos segmente. Per metus dviejuose gamyklose pagaminama iki 3 500 agregatų, nemaža (apie 70 %) jų dalis eksportuojama į Vokietiją, Skandinavijos šalis, net Japoniją. Visai produkcijai suteikiama 2 metų garantija. Iš viso Mandam asortimento D. Valaitis išskiria diskinius skutiklius, kurių guoliams yra taikoma net 5 metų garantija. Ilgesne guolių garantija Mandam išsiskiria ne tik iš kitų lenkiškos, bet ir iš daugumos vakarietiškos technikos gamintojų.

„Ši technika skirta smulkiems ir vidutiniams ūkiams. Matome, jog startuojant ūkiui reikalingos didelės investicijos ir ne visada žemdirbiai gali pasirinkti profesionalią vakarietišką techniką, todėl ieško alternatyvos. Šio gamintojo produkcija nėra pigiausia, bet palyginti su kitų vakarų kompanijų technika, kainos skirtumas gali siekti net iki 50 %“, – pabrėžia Dotnuva Baltic prekybos vadovas.

Dotnuva Baltic Lietuvos rinkai nuo šių metų siūlo noraginius skutiklius (nuo 2,5 m iki 6,0 m darbinio pločio) ir diskinius skutikus (nuo 2,5 m iki 8,0 m darbinio pločio). Padargai gali būti komplektuojami su įvairaus skersmens diskais ar skirtingo tipo galiniais volais. Tai suteikia skutikliams universalumo ir leidžia pritaikyti bet kokioms sąlygomis. Asortimente Cambridge ir žvaigždinio tipo volai (2,5m iki 8 m pločio), giluminiai ir paviršiniai kultivatoriai ir kita technika. „Iš aktualių šiandien produktų galime paminėti šiaudų akėčias ir peilinį volą WN TANDEM, skirtą augalų likučiams ar tarpiniams augalams smulkinti“, - lenkišką techniką pristato D. Valaitis.

Parodoje „Ką pasėsi... 2020“ planuojama pademonstruoti 6,0 m darbinio pločio diskinį skutiklį GAL-K, 6,0 m Cambridge tipo volą ir peilinį volą, skirtą tarpiniams augalams smulkinti.

Profi Lietuva info

 



gallery image
gallery image
gallery image

Jums turėtų būti įdomu


Technikos naujienos

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Praėjusią savaitę vykusioje Techagro žemės ūkio technikos pa...

Technikos naujienos

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger supaprastino kalibravimo procesą naujausiose Vitas...

Technikos naujienos

Atnaujinti John Deere 5M traktoriai

Atnaujinti John Deere 5M traktoriai

Naujausi John Deere 5M traktoriai galimi su naujomis transmi...