Menu




Zetor pristato atnaujintą Major CL 80

Technikos naujienos 08.06.2021   

Zetor pristato atnaujintą Major CL 80


Čekijos traktorių gamintojas atnaujina viena populiariausių traktorių serijų Major ir pristato atnaujintą Major CL 80 modelį, kuris išsaugo pirmtakų savybes, suteikiančias patvaraus ir ilgai eksploatuojamo traktoriaus reputaciją. Naujieji Major CL 80 turi nemažai inovatyvių techninių atnaujinimų. 

Svarbiausias iš jų ko gero naujas Etapo V reikalavimus atitinkantis variklis. Tačiau ne tik tai yra svarbu šiuolaikiniams ūkininkui. Pertvarkyta ir traktoriaus kabina, dar labiau ją pritaikant operatoriaus patogumui.

Major CL 80 modelyje įrengta 4 cl., 75 AG dyzelinis variklis TCD 2.9 L4 su Deutz AG Company turbokompresoriumi. Išmetamiesiems deginiams nukenksminti naudojamas priemonių kompleksas: DPF filtras, išmetamųjų dujų recirkuliacijos (EGR) sistema ir dyzelino oksidacijos katalizatorius (DOC) . „Dėl aukšto slėgio kuro įpurškimo sistemos Common-Rail variklis veikia tyliai ir ekonomiškai“, – sako Marek‘as Buchar‘as, Zetor Tractors a.s. technikos direktorius. 

Norėdami pasiūlyti geresnį komfortą, klientai dabar gali rinktis iš dviejų patogių ir erdvių kabinos variantų. Abi buvo sukurtos atsižvelgiant į praktinį naudojimą.

Standard kabina gali būti su ištisiniu stogu, su FOPS (apsauga nuo krintančių objektų) ir su stoglangiu. Siekiant padidinti komfortą, salone galima pasirinkti oro kondicionierių ir mechaninę sėdynę pakabą su porankiais  ir galvos atrama.

Plus komplektacijos kabinoje yra standartinis oro kondicionierius, kaip ir Standard kabinoje galimas ištisinis stogas, versija su FOPS arba su stoglangiu. Sėdynę su mechanine pakaba, porankiais ir atramomis galvai galima patogiau naudoti, jei pasirenkama pneumatinė pakaba. Šioje kabinoje galima pasirinkti ir keleivio sėdynę.

Be to, Plus kabinos vairo kolonėlę galima pakreipti ir reguliuoti jos aukštį,  jungikliai, identiški didesnio galingumo serijų modeliams, neslystančios kojų pedalų kaladėlės ir patobulinta diferencialo blokavimo valdymo sistema. Nauja labai patogi funkcija yra tas pats raktas varikliui užvesti ir durims užrakinti. Major traktoriai gerai veikia su priekiniu krautuvu. Atnaujintame Major CL yra ir kitų elementų, kurie palengvina darbą su priekiniu krautuvu, pavyzdžiui, valdymo svirtelė ir papildomi stogo žibintai.

Major traktoriai vis dar yra universalūs pagalbininkai, – sako Petr‘as Konštacký, Zetor Tractors a.s. pardavimų ir rinkodaros direktorius. – Jie gali būti naudojami mažuose ir vidutiniuose gyvulininkystės ir augalininkystės ūkiuose, taip pat komunaliniame sektoriuje. Šie traktoriai yra patikimi, lengvai valdomi, lengvai prižiūrimi ir populiarūs daugiausia dėl paprastos konstrukcijos ir mažų eksploatavimo išlaidų. Pirmieji atnaujinti modeliai jau pakeliui pas pirkėjus“. 

 



Jums turėtų būti įdomu


Technikos naujienos

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Praėjusią savaitę vykusioje Techagro žemės ūkio technikos pa...

Technikos naujienos

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger supaprastino kalibravimo procesą naujausiose Vitas...

Technikos naujienos

Atnaujinti John Deere 5M traktoriai

Atnaujinti John Deere 5M traktoriai

Naujausi John Deere 5M traktoriai galimi su naujomis transmi...