Menu




New Holland CR flagmanų gamyba perkeliama į Belgiją

Rinka 13.02.2020   

New Holland CR flagmanų gamyba perkeliama į Belgiją


CNH Industrial, kuriai priklauso Case IH, New Holland ir Steyr prekės ženklai, optimizuoja kombainų gamybą. Korporacijai priklausanti gamykla Zedelgeme, Belgijoje, netrukus bus vienintelė, gaminanti visoms rinkoms dviejų rotorių New Holland CR Revelation kombainus. Iki šiol čia buvo surenkami tik Europos rinkai skirti javų kombainai, tarp jų ir rotoriniai.

Iš Grand Ailando (Grand Island), Nebraskos (JAV) šių kombainų gamyba bus perkelta į Europą ir integruota į esamą surinkimo liniją Belgijoje iki šių metų pabaigos. Taigi, Jungtinių Valstijų rinkai jie bus tiekiami iš Europos. Kombainų su dviem ašiniais kūlimo separavimo būgnais gamybos perkėlimas – CNH Industrial naujos strategijos dalis. Pasak koncerno generalinio direktoriaus Hubertuso Miuhlhauzerio (Hubertusas Mühlhauseris), toks sprendimas priimtas, siekiant optimizuoti ir supaprastinti įmonės gamybos procesus. Kol kas dar nėra informacijos, kiek šio modelio ir iš viso kombainų planuojama surinkti per metus Zedelgeme ir kiek papildomų darbo vietų bus sukurta.

Belgijos gamykloje, kurioje šiuo metu dirba apie 2 300 žmonių, taip pat gaminami CX kombainai, savaeigiai pašarų smulkintuvai ir stačiakampių ryšulių presai. Įmonė dar turi kombainų gamyklą Brazilijoje, kurioje surenkami mažesnieji CR, skirti ne Europai, ir Lenkijoje, kur Plocko gamykloje gaminami TC serijos kombainai.

CR serijos kombainai itin našūs. Jiems priklauso kūlimo rekordas, pasiektas galingiausiu CR10.90 modeliu – per aštuonias valandas buvo nukulta 797,656 tonos kviečių, o didžiausias našumas realiomis sąlygomis siekė 135 t/val.

Pasak kompanijai New Holland Lietuvoje atstovaujančios bendrovės Lytagra New Holland technikos grupės vadovo Rolando Chositašvili, Lietuvoje iš viso parduota 17 New Holland CR Revelation javų kombainų. „Iš visos gamintojo gamos populiariausi išlieka CX8 serijos modeliai (CX8.70; CX8.80; CX8.85; CX8.90). Stambėjant ūkiams, šiuos modelius pagal populiarumą vejasi CR serijos kombainai. Populiariausias tarp CR serijos yra CR9.80. Tačiau Lietuvoje yra ir CR10.90 modelio kombainų, kurių panašu, kad kasmet taip pat daugės“, – tikisi R. Chositašvili.

Profi ir Profi Lietuva info

 



gallery image

Jums turėtų būti įdomu


Rinka

Baltic Agro Machinery technikos gama pasipildė Maschio Gaspardo technika

Baltic Agro Machinery technikos gama pasipildė Maschio Gaspardo technika

Baltic Agro Machinery pradeda partnerystę su pasaulyje gerai...

Rinka

AGCO apyvartos rekordai

AGCO apyvartos rekordai

Skelbiama, kad AGCO pardavimai praėjusiais metais išaugo bev...

Rinka

Kubota verslo ambicijos

Kubota verslo ambicijos

Kubota tikisi šiemet ketina padidinti savo dalį Europos trak...