Menu




New Holland kombainų inovacijoms – du SIMA medaliai

Naujienos 28.04.2021   

New Holland kombainų inovacijoms – du SIMA medaliai


Nors SIMA paroda Prancūzijoje vyks tik kitų metų lapkritį, parodos laureatai jau paskelbti internetu vykusioje ceremonijoje. Tarp jų net du apdovanojimus – sidabro ir bronzos – pelnė New Holland kombainų inovacijos.

Sidabro medaliu įvertintas NutriSense maisto medžiagų analizatorius kategorijoje „Nuo derliaus iki saugojimo“, o bronzos medalis kategorijoje „Dalys, paslaugos ir borto elektronika“ skirtas kombaino grūdų valymo sistemos slėgio jutikliams.

Pasak New Holland prekės ženklo prezidentas Carlo Lambro, kompanijos parodos komisijai pristatytos inovacijos neabejotinai suteikia apčiuopiamos naudos ūkio veiklos efektyvumui gerinti ir pelningumui didinti. „Žinant, kokios kokybės derlius jau jo nuėmimo metu, galima priimti ekonomiškai naudingiausius grūdų pardavimo sprendimus. Kita apdovanota inovacija leidžia imtis veiksmų siekiant sumažinti grūdų nuostolius“, - naujoves komentuoja C. Lambro.

NutriSense maisto medžiagų analizatoriaus veikimas pagrįstas elektromagnetinės spinduliuotės absorbcijos matavimu NIR. Sistemoje integruotas artimojo infraraudonųjų spindulių (NIR) jutiklis analizuoja, išsaugo ir sudaro pasėlių maistinės sudėties žemėlapius derliaus nuėmimo metu. Pavyzdžiui, turint baltymų kiekio grūduose žemėlapį, galima spręsti kaip augalai pasisavino azotą ir pagal tai daryti tręšimo korekcijas.

Beje, New Holland NIR jutiklį, kuris naudojamas gamintojo kombainuose ir savaeigiuose pašarų smulkintuvuose masės drėgmei matuoti, buvo sertifikuotas DLG dėl tikslumo nustatant drėgmę kukurūzuose. Netrukus NutriSense sistemą bus galima užsakyti ir New Holland stačiakampių ryšulių presuose.

Bronzos medaliu įvertinta patentuota grūdų kombaino valytuvo slėgio vertinimo sistema leidžia ne tik greičiau nuimti derlių, bet ir užtikrinti geriausią jo kokybę bei išvengti nuostolių. Sistema realiuoju laiku matuoja slėgį virš ir žemiau valytuvo sietų, ir įspėja operatorių dėl per didelės apkrovos. 

Šį naują parametrą galima matyti Intelliview IV ekrane, tad operatorius gali greitai ir lengvai pakoreguoti kombaino nustatymus, kad sumažėtų grūdų nuostoliai ir nenukentėtų komabino našumas. 



Jums turėtų būti įdomu


Naujienos

Drąsus naujojo Quadtrac flagmano stilius pelnė tarptautinį dizaino apdovanojimą

Drąsus naujojo Quadtrac flagmano stilius pelnė tarptautinį dizaino apdovanojimą

Neseniai pristatytas naujasis CASE IH traktorių flagmanas Qu...

Naujienos

Skaitykite pirmąjį šių metų Profi Lietuva numerį

Skaitykite pirmąjį šių metų Profi Lietuva numerį

Štai ir sulaukėme 25-tojo Pofi Lietuva numerio. Pirmojo šiai...

Naujienos

Paprasta akmenų surinkimo sistema

Paprasta akmenų surinkimo sistema

Jei turite keturratį ir turite problemų su akmenimis, Stonel...