Menu




Väderstad naujiena: kūginės MixIn verstuvės

Technikos naujienos 26.04.2021   

Väderstad naujiena: kūginės MixIn verstuvės


Švedijos kompanija Väderstad pristato dvi naujas kūgio formos MixIn verstuves noraginiams skutikliams Swift, Cultus, Opus ir universaliam skutikliui TopDown. MixIn verstuvių viršutinė dalis platesnė, o apačia siauresnė. Tai suteikia papildomų privalumų dirbant laukuose.

Su unikaliomis Väderstad gamybos MixIn verstuvėmis, itin sustiprinančiomis maišymo poveikį, komplektuojami visi Väderstad noraginiai skutikliai. Väderstad inovacija – MixIn verstuvės – žeria žemes ir likučius į priekį, o ne aukštyn, todėl jų srautas patenka po noragais du kartus – tokiu būdu maišymo intensyvumas padvigubinamas ir į gylį, ir išilgai.

„Verstuvės MixIn verčia žemių srautą į priekį, intensyviau paskirstydamos derliaus likučius išilgine kryptimi. Be to, jos sviedžia daugiau žemių važiavimo kryptimi ir išlygina nelygias lauko vietas, pavyzdžiui, ratų vėžes, sumažindamos papildomų važiavimų poreikį ir sutaupydamos ūkininkui laiko ir pinigų“, – sako Magnus‘as Samuelsson‘as, Väderstad koncepcijų kūrėjas.

Jo teigimu, dėl 50 mm pločio apatinės ir 80 mm viršutinės dalies, arba dėl 80 mm apatinės ir 120 mm viršutinės dalies, jos taip pat geriau trupina grumstus sunkesniuose dirvožemiuose. „Naujos MixIn verstuvės yra dar vienas žingsnis, įgyvendinant mūsų siekius – sudaryti augalams geriausias sąlygas augalų sudygimui“, – svarbiausią naujovės paskirtį nurodo M. Samuelsson‘as.

Naujos MixIn 50/80 mm ir 80/120 mm verstuvės gaminamos iš aukštos kokybės švediško plieno kompanijai priklausančioje originalių dalių gamykloje Overume, Švedijoje. Jos tiekiamos nuo 2021-ųjų noraginiams skutikliams Swift, Cultus, Opus ir TopDown.

 



Jums turėtų būti įdomu


Technikos naujienos

Tobulinamas autonominis Krone ir Lemken traukos modulis

Tobulinamas autonominis Krone ir Lemken traukos modulis

Prieš porą metų pristatyta Krone ir Lemken bendrai sukurta s...

Technikos naujienos

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Praėjusią savaitę vykusioje Techagro žemės ūkio technikos pa...

Technikos naujienos

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger supaprastino kalibravimo procesą naujausiose Vitas...