Menu




DOJUS agro kviečia į dar vieną naują prekybos ir aptarnavimo centrą Žemaitijoje

Įvykiai 15.04.2021   

DOJUS agro kviečia į dar vieną naują prekybos ir aptarnavimo centrą Žemaitijoje


Šiandien Plungės rajone, Nausodžio seniūnijoje, Varkalių kaime, duris atveria naujas DOJUS agro prekybos ir aptarnavimo centras. Tai bus antras tokio tipo centras Žemaitijos regione ir jau 22-asis visos DOJUS įmonių grupės, vykdančios veiklą ne tik Lietuvoje, bet ir Latvijoje, Baltarusijoje bei Kaliningrado srityje, mastu.

Per 4 000 m2 užimančioje teritorijoje esančiame, 713 m2 ploto prekybos ir aptarnavimo centre įrengta šiuolaikiška prekybos salė, didelį atsarginių dalių asortimentą palaikysiantis sandėlis bei modernia įranga aprūpintos serviso patalpos.

„Naujasis prekybos centras yra įsikūręs gerai matomoje bei lengvai pasiekiamoje vietoje, šalia kelio Plungė-Vėžaičiai. Renkantis būsimo aptarnavimo centro lokaciją buvo tikrai svarbu, kad ji būtų lengvai pasiekiama ir mūsų klientams, ir mums patiems leistų greitai bei lengvai organizuoti logistikos procesus tiek pristatant į naująjį centrą atsargines dalis bei techniką, tiek ir iš jo gabenant prekes klientams, – vietovės privalumus vardija DOJUS agro Lietuvos filialo vadovė Diana Tatarūnaitė-Zubenienė. 

Beveik pusę (324 m2) naujojo prekybos ir aptarnavimo centro ploto užima serviso salė, kurios pajėgumus galima matuoti, bendrai įvardijant, kad vienu metu čia gali būti remontuojami 6–7 traktoriai. 300 m2 užima prekybos salė ir atsarginių dalių sandėlys, kuris nuolat palaikys beveik 2 000 skirtingų pozicijų dalių asortimentą. 

Pasak D.Tatarūnaitės-Zubenienės, nepaisant projekto vystymo eigoje kilusių iššūkių, pailgėjusių statybos terminų, susijusių su pandemija, prekybos ir aptarnavimo centro projektas įgyvendintas sėkmingai. Prie sklandaus projektavimo ir statybų darbų atlikimo prisidėjo geras dialogas su objekto savininku ir statytoju, vietine, Plungės rajono kompanija, kurio patalpose ir yra įkurtas naujasis DOJUS agro centras Plungėje.

„Buvome ne vien šio projekto koncepcijos rengėjai, bet dalyvavome ir jo projektavimo ir vystymo procese. Situacija buvo išties neeilinė, daugelis paslaugų teikėjų turėjo prisitaikyti dirbti pakitusioje realybėje, dėl ko įvairūs statybos, baldų ir įrengimų bei paties įsikūrimo terminai pailgėjo. Tačiau, nors šiek tiek užtrukęs, bet naujasis mūsų prekybos ir aptarnavimo centras Plungėje galutinai užbaigtas ir atveria duris klientams. Džiaugiamės, kad bendrai Žemaitijos regioną, nuo dabar aptarnaus net 35 įvairaus profilio DOJUS agro specialistai ir net 20 iš jų – serviso srityje. Tai yra būtent ta sritis, kuria DOJUS agro įmonė pelnytai didžiuojasi ir stengiasi išlaikyti kokybės kartelę labai aukštai“, – pabrėžia DOJUS agro Lietuvos filialo direktorė.

Jos teigimu, įmonė nuolat ieško geriausių sprendimų ir galimybių gerinti klientų aptarnavimą, tad šiuo metu planuojama ir centrinio sandėlio Sitkūnuose plėtra. „Dėl plėtros regionuose – visuomet stengiamės atsižvelgti į klientų lūkesčius ir poreikius, tačiau artimoje ateityje plėtros planų neturime, – teigia D. Tatarūnaitė-Zubenienė. – Turime 70 serviso technikų visoje Lietuvoje, kurie, esant poreikiui, gali operatyviai išspręsti klientams kylančias problemas visuose regionuose“.

Šiuo metu prekybos ir aptarnavimo centre, įsikūrusiame adresu Kulių g. 3, Varkalių k. Plungės r. visi darbuotojai pasiryžę priimti klientus, laikantis Vyriausybės numatytų reikalavimų riboti lankytojų srautus, vienam lankytojui užtikrinti pakankamą prekybos plotą ir laikytis visų kitų saugos reikalavimų. Apsilankiusiųjų balandžio mėnesį laukia siurprizai.

 



Jums turėtų būti įdomu


Įvykiai

Einböck dvigubina gamybos pajėgumus

Einböck dvigubina gamybos pajėgumus

Po dvejus metus trukusių statybų visu pajėgumu pradeda veikt...

Įvykiai

Jūsų laukia „Ką pasėsi...2024“

Jūsų laukia „Ką pasėsi...2024“

Kauno rajone esantis Akademijos miestelis šiomis dienomis u...

Įvykiai

10 000-toji Western Fabrications puspriekabė – į Lietuvos ūkį

10 000-toji Western Fabrications puspriekabė – į Lietuvos ūkį

Nors į kitas šalis išvežama apie 90 proc. Mažeikių r. veikia...