Menu




Šiųmetė Agritechnica ir vėl atidėta

Naujienos 30.03.2021   

Šiųmetė Agritechnica ir vėl atidėta


Liūdna, bet nėra netikėta žinia žemės ūkio mašinų pramonei. Dėl rizikingos epidemiologinės situacijos svarbiausios žemės ūkio technikos ir technologijų parodos Agritechnica organizatoriai nusprendė nukelti lapkritį planuotą fizinę parodą kitiems metams. Naujos parodos Agritechnica datos — 2022 m. vasario 27 d./kovo 5 d.

DLG (Vokietijos žemės ūkio draugija) ir VDMA (Žemės ūkio mašinų asociacija) mano, kad parodos atidėjimas keturiems mėnesiams leis renginyje dalyvaujančioms įmonėms tinkamai suplanuoti ir pasirengti parodai.

„Kad parodos dalyviai, lankytojai ir verslo partneriai, vėl galėtų susitikti parodoje Agritechnica, turi būti sėkmingai įgyvendinta vakcinavimo ir testavimo strategija, kuri yra svarbiausias Vokietijos, Europos ir viso pasaulio prioritetas, - komentuoja DLG generalinis direktorius Reinhardas Grandkė (Reinhard Grandke). – Mums svarbiausia ne tik užtikrinti ir dalyvių, ir lankytojų saugumą, bet suteikti garantijas, kad renginys įvyks. Deja, tikrumo, kad situacija neblogės, nėra. Sprendimą atidėti Agritechnica priėmėme kartu su parodos partneriu VDMA“.

Pasak jo, registruotis Agritechnica 2022 kompanijos gali iki vasaros pabaigos. Tikimasi, kad epidemiologinė situacija iki to laiko bus suvaldyta, tad parodos organizatoriai dalyviams galės suteikti daugiau aiškumo ir tikrumo, reikalingo dalyvavimui renginyje pasiruošti.

Nors gyva paroda ir nukelta, DLG skaitmeninė platforma nuo 2021 m. lapkričio mėn. pasiūlys profesionalios ir techninės žemės ūkio informacijos programą. 

 



Jums turėtų būti įdomu


Naujienos

CNH parduoda plūgų verslą

CNH parduoda plūgų verslą

Pasiekė informacija, kad koncernas CNH pardavė savo žemės ūk...

Naujienos

Dotnuva Baltic saulės elektrinių slėnis – dar vienas žingsnis tvarumo link

Dotnuva Baltic saulės elektrinių slėnis – dar vienas žingsnis tvarumo link

AB Akola Group priklausanti bendrovei Dotnuva Baltic praėjus...

Naujienos

Schäffer suteiktas solidus įvertinimas Vokietijoje

Schäffer suteiktas solidus įvertinimas Vokietijoje

Vokietijos lankstinių krautuvų gamintojas Schäffer šiais met...