Menu




Stabilūs Lemken veiklos rezultatai suteikia optimizmo augimui šiemet

Rinka 26.03.2021   

Stabilūs Lemken veiklos rezultatai suteikia optimizmo augimui šiemet


Praėjusiais metais Vokietijos kompanijos Lemken pardavimai (365 mln. eurų) buvo tik šiek tiek mažesni nei 2019-aisiais (380 mln. eurų), o tai patvirtina stabilią naujų sėjamųjų ir trąšų barstytuvų paklausą. Kultivatorių ir žemės purenimo mašinų, gaminamų prieš daugiau kaip dvejus metus įsigytoje Olandijos įmonėje Steketee, pardavimai pernai išaugo trečdaliu. 

„Mes pasiekėme užsibrėžtų tikslų tiek vertinant pardavimų apimtis, tiek finansinius rezultatus. Džiaugiamės praėjusių metų pasiekimais, nors ir pasitraukėme iš purkštuvų sektoriaus“, – kompanijos veiklą komentuoja Lemken generalinis direktorius Antonis van del Lėjus (Antony van der Ley).

Pasak jo, įmonė puikiai susitvarkė su pandemijos sukeltais iššūkiais, naujovėms pristatyti pasitelkdama nuotolines technologijas ir surengusi mažesnio masto demonstracijas. „Žinoma, labai laukiame laiko, kai galėsime bendrauti tiesiogiai ir parodyti Lemken mašinas, dirbančias laukuose“, - priduria A. Lėjus. 

Jo teigimu, praėjusiais metais Vokietijos rinka buvo aktyvi, pardavimai joje išliko aukštame lygyje, tačiau net 77 % Lemken mašinų parduodama tarptautinėse rinkose, daugiausia – Prancūzijoje, Rusijoje, Šiaurės Amerikoje ir Jungtinėje Karalystėje (pardavimai itin išaugo pastarosiose trijose šalyse).

Atsižvelgiant į didelį gaunamų užsakymų lygį, šeimos valdomam verslui Lemken prognozuoja optimistinius metus. 

Pernai Lemken atšventė 240 metų veiklos sukaktį.

 



Jums turėtų būti įdomu


Rinka

Baltic Agro Machinery technikos gama pasipildė Maschio Gaspardo technika

Baltic Agro Machinery technikos gama pasipildė Maschio Gaspardo technika

Baltic Agro Machinery pradeda partnerystę su pasaulyje gerai...

Rinka

AGCO apyvartos rekordai

AGCO apyvartos rekordai

Skelbiama, kad AGCO pardavimai praėjusiais metais išaugo bev...

Rinka

Kubota verslo ambicijos

Kubota verslo ambicijos

Kubota tikisi šiemet ketina padidinti savo dalį Europos trak...