Menu




New Holland telematinėse sistemose – daugiau naujų funkcijų

Naujienos 24.03.2021   

New Holland telematinėse sistemose – daugiau naujų funkcijų


Kompanija New Holland skelbia apie įdiegtus MyPLM Connect Farm internetinės platformos ir mobiliosios programėlės atnaujinimus, kurie leis kaip niekad paprastai naudotis nuotolinėmis technologijomis, būnant bet kur ir bet kuriuo metu. Tai vienas iš didžiausių ir pirmasis New Holland telematinių sistemų atnaujinimas.

„Susietumas tampa neatsiejama ūkininko veiklos dalimi, nes jie vis labiau naudojasi savo mašinų darbo apskaitos ir kitais duomenimis, taip, kaip mes kasdien naudojamės savo išmaniaisiais telefonais. Dėl šios priežasties MyPLM Connect telematinė sistema yra visų bazinės komplektacijos T7 ir CR serijų mašinų įranga“, – sako Alesijo Guatraro (Alessio Quatraro), New Holland Connected Services produktų vadovas Europoje.

Jo teigimu, šie atnaujinimai leidžia naudotojams vos keliais mobiliosios programėlės palietimais peržiūrėti ne tik visus laukų ir transporto priemonių sąrašus kartu su žemėlapiais, bet ir konkretaus lauko duomenis, pavyzdžiui, dirvožemio sudėtį. Tarp svarbių naujų funkcijų paminėtina galimybė eigoje reguliuoti nustatymus, atsižvelgiant į pasikeitusias darbo sąlygas. Pasak New Holland atstovo, tai gali padėti sutaupyti degalų, labiau tausoti dirvožemį ir maksimaliai padidinti mašinos našumą, esant permainingoms laukų sąlygoms.

Gerų naujienų yra ir New Holland stačiakampių ryšulių presų operatoriams. Pavyzdžiui, galima pasirinkti ryšulio iškrovimo vietas, kurios pažymimamos virtualiais smeigtukai, juos palietus, rodoma visa informacija apie ryšulį, įskaitant drėgną/sausą svorį, drėgmės kiekį, tankį, tūrį ir kitus duomenis.

„Stengiamės savo klientams teikti intuityvius sprendimus, kad darbas būtų lengviau atliktas. Kadangi į MyPLM platformą integravome AgDNA debesyje veikiančią ūkio valdymo informacinę sistemą PLM Connect, pavyko dar labiau patobulinti ir išplėsti duomenų vizualizavimą bei suderinamumą. Atnaujinta MyPLM Connect platforma yra dar vienas žingsnis į priekį, siekiant gauti kuo didesnės naudos ir supaprastinti naudojimąsi pažangiomis technologijomis“, - atnaujinimus komentuoja A. Guatraro.

New Holland kviečia kompanijos mašinų naudotojus apsilankyti MyNewHolland.com ir susikurti nemokamą paskyrą, leidžiančią jiems naudotis visomis MyPLM Connect funkcijomis. Be to, galima nemokamai atsisiųsti MyPLM Connect Farm programėlę į Android arba Apple IOS išmaniuosius įrenginius.

 



Jums turėtų būti įdomu


Naujienos

Populiarių VF Alliance padangų traktoriams ir kombainams šeima pasipildė 15 naujų dydžių

Populiarių VF Alliance padangų traktoriams ir kombainams šeima pasipildė 15 naujų dydžių

Yokohama-ATG (Y-ATG) plečia savo pasiūlą 15 naujų dydžių, ta...

Naujienos

Agrifac savaeigiai purkštuvai pritaikyti alternatyviems degalams

Agrifac savaeigiai purkštuvai pritaikyti alternatyviems degalams

Siekdami tvariai ir veiksmingai prisidėti prie maisto produk...

Naujienos

CNH parduoda plūgų verslą

CNH parduoda plūgų verslą

Pasiekė informacija, kad koncernas CNH pardavė savo žemės ūk...