Menu




DeLaval prekės ženklas išlieka 2020 m. DLG „Įvaizdžio barometro“ viršuje

Įvykiai 09.03.2021   

DeLaval prekės ženklas išlieka 2020 m. DLG „Įvaizdžio barometro“ viršuje


Vokietijos žemės ūkio draugijos (DLG) atliktos naujausios apklausos duomenimis, 2020 m. „Įvaizdžio barometro“ sąraše Švedijos kompanija DeLaval ir vėl pirmauja gyvulininkystės technologijų kategorijoje, taip apgindama pernai sėkmingai pelnytą lyderės vardą.

Turėdama 41,45 prekės ženklo indeksą, DeLaval sugebėjo išlaikyti aukštą lygį nuo pernai metų ir dar labiau atsiplėšti nuo savo konkurentų gyvulininkystės technologijų kategorijoje.

„2020-ieji buvo išties sunkūs ir kupini permainingų įvykių, todėl ypač džiaugiamės sulaukę tokio įvertinimo ir didžiulio ūkininkų pasitikėjimo, – teigė DeLaval Centrinės Europos regiono rinkos vykdantysis direktorius dr. Stephan Lais. – Pasinaudodami proga, žinoma, norėtume padėkoti visiems savo darbuotojams ir DeLaval atstovybėms visose šalyse už jų nenuilstamas pastangas ir dėmesio sutelkimą į klientus, nes tai ir buvo pagrindinis dalykas, padėjęs mums išlaikyti stiprią poziciją rinkoje“.

Kasmet DLG atliekamoje apklausoje buvo identifikuota apie 700 Vokietijos ūkininkų ir visi jie buvo apklausti telefonu, tiriant prekės ženklo suvokimą septyniose skirtingose kategorijose – žemės ūkio technologijų, gyvulininkystės technologijų, pašarų ir įrangos (gyvuliams), žemės ūkio chemijos ir sėklų, bankininkystės ir draudimo, prekybos ir paslaugų teikimo bei atsinaujinančios energijos. Apskaičiuotas prekės ženklo indeksas buvo sudarytas iš keturių skilčių: prekės ženklo įvaizdžio, prekės ženklo žinių, prekės ženklo savybių (rezultatų) rinkoje ir lojalumo prekės ženklui.

Vertinant, iš viso buvo galima surinkti 100 balų. Dėl koronaviruso pandemijos, apklausos analizės duomenų paskelbimas, kuris paprastai vyksta lapkričio mėnesį, buvo keliems mėnesiams atidėtas.

 



Jums turėtų būti įdomu


Įvykiai

Einböck dvigubina gamybos pajėgumus

Einböck dvigubina gamybos pajėgumus

Po dvejus metus trukusių statybų visu pajėgumu pradeda veikt...

Įvykiai

Jūsų laukia „Ką pasėsi...2024“

Jūsų laukia „Ką pasėsi...2024“

Kauno rajone esantis Akademijos miestelis šiomis dienomis u...

Įvykiai

10 000-toji Western Fabrications puspriekabė – į Lietuvos ūkį

10 000-toji Western Fabrications puspriekabė – į Lietuvos ūkį

Nors į kitas šalis išvežama apie 90 proc. Mažeikių r. veikia...