Menu




Kukurūzų sėjamoji Chrono: naujausia Gaspardo sparčios sėjos technologija

Technikos naujienos 09.03.2021   

Kukurūzų sėjamoji Chrono: naujausia Gaspardo sparčios sėjos technologija


Kukurūzų sejamoji Chrono vertinama dėl patentuotos greito sėjimo technologijos. Sėjos mašina turi elektrinę pavarą ir išskirtinę sėklų tiekimo sistemą. Tai leidžia sėti tiksliai važiuojant net 15 km/val. greičiu.

Gamintojo teigimu, Maschio Gaspardo Chrono yra geriausia klasėje tarp greitaeigių sėjamųjų, galinti garantuoti puikų tikslumą, sėjant visų rūšių sėklas ir esant įvairioms dirvos sąlygoms, net ir itin sudėtingoms. Mašina naudingai papildo ir taip nemažą Gaspardo siūlomų sprendimų, skirtų tiksliai sėjai ir nustato naujus standartus. Sėjamoji tinkama sėti ir į įprastai, ir į minimaliai įdirbtą ar visai neįdirbtą dirvą. 

Reguliuojamas pneumatinis oro srautas perduoda sėklas iš dozavimo bloko į sėjos vagutę. Sėkladėžėje įrengta taip, kad nevibruotų ir nešokinėtų. Dvi nepriklausomos sistemos valdo dozatoriaus vakuumą sėkloms pasirinkti, o suslėgtas oro srautas perneša jas tiekimo vamzdeliu į vagutę.

Sėklų transportavimo oro srautas yra reguliuojamas ir jį galima nustatyti pagal sėklos tipą bei darbinį greitį. Ši išskirtinė Chrono technologija yra švelni ir tiksli bet kokio tipo sėkloms. Be to, tinkamai jas įterpia, net jei darbinis greitis yra mažas arba sėjamos smulkios sėklos, kurios dėl per didelio oro srauto gali iššokti iš vagutės.

Vakuumas, paduodamas dozavimo įrenginiui per plokštelių skyles, pritraukia ir surenka sėklas, kurias smulkiai išskiria dvigubos sėklos singuliatorius. Mikrometrinis reguliavimas leidžia maksimaliai tiksliai išskirti bet kokio tipo ir formos sėklą.

Populiariausi modeliai

Dvigubo teleskopinio rėmo Chrono 300

• Trąšų bunkerio talpa - 1 x 1200 l

• 6 eilutės su 70-75-80 cm tarpueiliais

• Transportavimo plotis 3 m

• Mažiausias traktoriaus galios poreikis 120 AG

 

Hidrauliškai sulankstoma Chrono 700

• Trąšų bunkerio talpa 1 x 1600 l

• 8 eilutės su 70–75 cm tarpueiliais

• Transportavimo plotis 3 m

• Mažiausias traktoriaus galios poreikis 130 AG

Kukurūzų sėjamosios Chrono dizainas sukurtas, bendradarbiaujant su SID Italijos dizaino studija. Mašinos konstrukcija tokia, kad kasdienės operacijos būtų kuo lengvesnės ir paprastesnės, pavyzdžiui, sumažintas bunkerio aukštis (115 cm), supaprastintas sėklų užpildymas,padidinta bunkerio talpa (60 l).

 



gallery image
gallery image

Jums turėtų būti įdomu


Technikos naujienos

Argentinoje pristatytas autonominis purkštuva

Argentinoje pristatytas autonominis purkštuva

Argentinos kombainų ir purkštuvų gamintojas Metalfor Argenti...

Technikos naujienos

450 AG lankstinis Weichai Lovol traktorius

450 AG lankstinis Weichai Lovol traktorius

Oficialiai nieko dar nėra skelbiama, tačiau ši nuotrauka aiš...

Technikos naujienos

Sekcijų valdymas Pöttinger Flexcare

Sekcijų valdymas Pöttinger Flexcare

Pöttinger Flexcare mechaninio piktžolių naikinimo ravėtuvai...