Menu




Kad prikabinami purkštuvai liktų švarūs

Naujienos 21.01.2021   

Kad prikabinami purkštuvai liktų švarūs


Jungtinės Karalystės purkštuvų gamintojas Chafer Machinery nuo šiol gali pasiūlyti ne tik purškimo mašinas, bet ir sprendimą joms nuo purvo apsaugoti. Kompanija viliasi, kad purvasaugiai prikabinamiems purkštuvams bus populiarūs ne tik vietos rinkoje, bet ir kitose šalyse, mat juos galima naudoti traktorių agreguojant su bet kuria prikabinama mašina.

Gamintojo teigimu, purvasaugiai net ir pačiomis drėgniausiomis ir nepalankiausiomis darbui sąlygomis išsaugo prikabintą mašiną švarią. Ieškant sprendimo, kaip apsaugoti prikabinamą purkštuvą, kad purvas nesikauptų ant įvairių valdymo paviršių ir sijų (kad jų nepažeistų ar neužkimštų purkštukų), rinkoje galima rasti ir kitų kompanijų sistemų, tačiau ši yra pirmoji, kurią siūlo purkštuvų gamintojas.

Purvasaugių tvirtinimo elementai suprojektuoti taip, kad atitiktų II, III ir IV kategorijos prikabinimo jungtis, o apatinių trauklių kaiščiai gali būti keičiami, atsižvelgiant į tai, ko reikia. Purvasaugiai gana masyvūs ir nėra lengvi, todėl bendrovė pataria juos kelti ir montuoti dviem žmonėms.

Paprasčiau purvasaugius sumontuoti prieš prijungiant purkštuvą. Atstumą tarp jų galima reguliuoti ir pritaikyti pagal tarpvėžės plotį. 

Chafer suprojektuoti purvasaugiai gaminami iš vietinių tiekėjų medžiagų. Viršutinis dangalas dalis pagaminta iš polivinilchlorido (PVC), apatinė – iš armuotos gumos, o rėmas – iš milteliniu būdu padengto plieno. Purvasaugių kaina JK apie 740 eurų (+ PVM).

„Idėja pagaminti purvasaugius kilo po kelių lietingų ir drėgnų rudens sezonų. Mūsų siūlomas sprendimas padės mašinų naudotojams ne tik apsaugoti mašinas nuo purvo ir sugaišti mažiau laiko joms nuplauti, bet galbūt ir išvengti purvo sukeltų problemų“, – sako Džo Alenas (Joe Allenas), Chafer pardavimų ir rinkodaros vadovas. Pasak jo, sistema gali būti naudinga bet kuriam prikabinamam padargui. Tikimasi, kad purvasaugių pardavimai peržengs vietos rinkos ribas. 

 



Jums turėtų būti įdomu


Naujienos

Agrifac savaeigiai purkštuvai pritaikyti alternatyviems degalams

Agrifac savaeigiai purkštuvai pritaikyti alternatyviems degalams

Siekdami tvariai ir veiksmingai prisidėti prie maisto produk...

Naujienos

CNH parduoda plūgų verslą

CNH parduoda plūgų verslą

Pasiekė informacija, kad koncernas CNH pardavė savo žemės ūk...

Naujienos

Dotnuva Baltic saulės elektrinių slėnis – dar vienas žingsnis tvarumo link

Dotnuva Baltic saulės elektrinių slėnis – dar vienas žingsnis tvarumo link

AB Akola Group priklausanti bendrovei Dotnuva Baltic praėjus...