Menu




John Deere Power Systems ir Deutz kartu kurs variklius

Rinka 17.12.2020   

John Deere Power Systems ir Deutz kartu kurs variklius


Deutz ir John Deere Power Systems nusprendė kartu kurti ir įsigyti komponentus iki 130 kW (177 AG) varikliams.

Tikslios kartu kuriamo variklio specifikacijos dar neatskleistos. Nauja partneryste John Deere ir Deutz siekia pasiūlyti klientams papildomos ir išskirtinės vertės įsigijimai technikai, išlaikant jos patikimumą, universalumą ir našumą.

Bendradarbiavimas leis abiem įmonėms išplėsti tiekėjų bazę ir efektyviau pasinaudoti pasauline rinka. Bendra plėtra apims variklio dizainą ir techninę įrangą. Pagrindinį variklį kiekviena įmonė pritaikys naudodama savo programinę įrangą ir valdiklius, kad atitiktų atitinkamus klientų poreikius. Deutz ir John Deere naujus variklius gamins ir pardavinės visiškai nepriklausomai.

Kompanijos Deutz generalinis direktorius Dr. Frankas Hilersas (Frank Hiller) bendradarbiavimą vertina kaip svarbų žingsnį, kuriant verslo santykius tarp abiejų kompanijų. „Džiaugiamės galimybe sujungti jėgas su tokiu pramonės lyderiu kaip John Deere“, - akcentavo jis.

Teigiamai susitarimą vertina Pjeras Gijotas (Pierre Guyot), John Deere Power Systems vyresnysis viceprezidentas: „John Deere ir Deutz yra pramonės, lyderiai kuriant ir gaminant novatoriškas energijos jėgaines. Šiuo atveju laimės mūsų produkcijos pirkėjai“.

 



Jums turėtų būti įdomu


Rinka

Baltic Agro Machinery technikos gama pasipildė Maschio Gaspardo technika

Baltic Agro Machinery technikos gama pasipildė Maschio Gaspardo technika

Baltic Agro Machinery pradeda partnerystę su pasaulyje gerai...

Rinka

AGCO apyvartos rekordai

AGCO apyvartos rekordai

Skelbiama, kad AGCO pardavimai praėjusiais metais išaugo bev...

Rinka

Kubota verslo ambicijos

Kubota verslo ambicijos

Kubota tikisi šiemet ketina padidinti savo dalį Europos trak...