Menu




Manitou pasirengusi įgyvendinti specifinius teleskopinių krautuvų užsakovų poreikius

Įvykiai 07.12.2020   

Manitou pasirengusi įgyvendinti specifinius teleskopinių krautuvų užsakovų poreikius


Siekdama patenkinti specifinius poreikius, Manitou Group įsteigė specialią komandą, pavadintą „Specialūs sprendimai“. Šis skyrius rūpinasi specialių užsakymų įgyvendinimu: nuo techninių galimybių studijų ir projektavimo iki gamybos.

Sukurti atsižvelgiant į patirtį ir išskirtines specifikacijas, šie modeliai optimaliai tenkina labai konkrečius mašinos užsakovo poreikius. Manitou dalijasi vienu pavyzdžiu, kai į vieną iš kompanijos atstovybių Prancūzijoje kreipėsi neįgalus ūkininkas su dešinės rankos protezu. Ūkininkas kreipėsi į kelis gamintojus su prašymu pritaikyti mašiną taip, kad jis galėtų saugiai naudotis teleskopiniu krautuvu.

Manitou Group buvo vienintelė įmonė, sugebėjusi greitai sureaguoti ir pagaminti tokią specialiai pritaikytą jo poreikiams mašiną. Nestandartinės mašinos projektavimas prasidėjo nuo MLT 1040 modelio, kurio kabinos ergonomika buvo pertvarkyta. 

Visos teleskopinio krautuvo valdymo svirties funkcijos, esančios vairuotojo kabinos dešinėje, buvo perkeltos į kairę. Perkėlus mašinos valdymą į kairę pusę, tapo paprasčiau įlipti ir išlipti iš kabinos. Taip pat specialiai įrengta galinio vaizdo kamera su ekranu, esančiu prietaisų skydelyje.

Pasak Antonio Lemaslo (Anthony Lemasle), specialių užsakymų vykdymo komandos vadovo, siekiant geriau išsiaiškinti ūkininko poreikius, projektavimo darbus pradėjome nuo susitikimo su juo. „Mes turėjome galimybę pakviesti ūkininką į savo būstinę, o tai sutaupė daug brangaus laiko. Kartu vertinome 3D projektus, atlikome koregavimus“, – pasakoja A. Leaslas.

Maždaug po šešių mėnesių, skaičiuojant nuo galimybių studijos pradžios, ūkininkas gavo teleskopinį krautuvą, kuris puikiai atitiko jo lūkesčius. Ūkininkas iš dalies pasinaudojo „Agefiph“ dotacija įrangai, kuri buvo pritaikyta specialiai jo neįgalumui.

 



Jums turėtų būti įdomu


Įvykiai

Einböck dvigubina gamybos pajėgumus

Einböck dvigubina gamybos pajėgumus

Po dvejus metus trukusių statybų visu pajėgumu pradeda veikt...

Įvykiai

Jūsų laukia „Ką pasėsi...2024“

Jūsų laukia „Ką pasėsi...2024“

Kauno rajone esantis Akademijos miestelis šiomis dienomis u...

Įvykiai

10 000-toji Western Fabrications puspriekabė – į Lietuvos ūkį

10 000-toji Western Fabrications puspriekabė – į Lietuvos ūkį

Nors į kitas šalis išvežama apie 90 proc. Mažeikių r. veikia...