Menu




New Holland ir Maschio partnerystė žemės dirbimo padargams gaminti

Naujienos 28.10.2020   

New Holland ir Maschio partnerystė žemės dirbimo padargams gaminti


New Holland pasirašė bendradarbiavimo sutartį su kompanija Maschio Gaspardo. Italijos įmonė gamins diskinius skutiklius ir podirvio purentuvus, kurie bus parduodami su New Holland prekės ženklu.

Nuo kitų metų SDM ir SDH diskinius skutiklius bei SUM ir SUH podirvio purentuvus jau bus galima įsigyti New Holland atstovybėse. New Holland plečia žemės dirbimo ir žolės derliaus dorojimo mašinų asortimentą nuo 2016 m., kai tų metų rudenį CNH Industrial įsigijo Danijos kompaniją Kongskilde. Deja, danų gamintojo produktų gamoje buvo nemažų spragų, kurias New Holland ir siekia užpildyti. 

„Bendradarbiavimo sutartis su Maschio Gaspardo reikšmingas ir džiuginantis įvykis, - sako Karlo Lambro (Carlo Lambro), New Holland Agricultures prekės ženklo prezidentas. – Mes nuolat stengiamės tobulėti ir plėsti mašinų asortimentą, kad mūsų klientams visame pasaulyje galėtume pasiūlyti pažangius ir kompleksinius, ūkininkavimo poreikius tenkinančius sprendimus. Maschio Gaspardo yra savo srities lyderis, todėl nauja partnerystė leis mums ne tik išplėsti siūlomų mašinų gamą, bet ir aprūpinti žemdirbius kokybiškomis žemės dirbimo mašinomis“. 

Maschio Gaspardo grupės prezidentas Mirko Machio (Mirco Maschio) priduria: „Didžiuojamės šiuo nauju projektu, nes jis taip pat patvirtina mūsų produkcijos, kuri gaminama pagal griežtus kokybinius standartus, pripažinimą. Tai dar vienas svarbus mūsų augimą užtikrinantis elementas“.

Beje, prieš CNH Industrial įsigyjant Kongskilde, būta gandų, kad stambus koncernas ketina įsigyti Maschio Gaspardo.

Naujos New Holland mašinos pirmiausia bus pristatytos pagrindinėse Europos rinkose – Austrijoje, Belgijoje, Danijoje, Prancūzijoje, Vokietijoje, Airijoje, Olandijoje, Lenkijoje, Portugalijoje, Švedijoje, Ispanijoje ir Jungtinėje Karalystėje.

 



Jums turėtų būti įdomu


Naujienos

Agrifac savaeigiai purkštuvai pritaikyti alternatyviems degalams

Agrifac savaeigiai purkštuvai pritaikyti alternatyviems degalams

Siekdami tvariai ir veiksmingai prisidėti prie maisto produk...

Naujienos

CNH parduoda plūgų verslą

CNH parduoda plūgų verslą

Pasiekė informacija, kad koncernas CNH pardavė savo žemės ūk...

Naujienos

Dotnuva Baltic saulės elektrinių slėnis – dar vienas žingsnis tvarumo link

Dotnuva Baltic saulės elektrinių slėnis – dar vienas žingsnis tvarumo link

AB Akola Group priklausanti bendrovei Dotnuva Baltic praėjus...