Menu




Elektriniam Merlo e-Worker – tarptautinis apdovanojimas

Technikos naujienos 26.10.2020   

Elektriniam Merlo e-Worker – tarptautinis apdovanojimas


Įmonių grupė Merlo renka apdovanojimus už pirmąjį elektrinį teleskopinį krautuvą – e-Worker. Jau laimėjusi kelis medalius, kompanijos naujovė pelnė ir dar vieną tarptautinį apdovanojimą „EIMA International 2020/2021“. Tradicinė Italijoje, Bolonijoje organizuojama paroda EIMA, pavadinta EIMA skaitmeninė peržiūra (EIMA Digital Preview) šiemet lapkričio 11-15 dienomis vyks internetinėje erdvėje, o kitų metų vasario 3-7 dienomis tarptautinių parodų centre, jei epideminės aplinkybės leis. 

„Nominuota EIMA International 2020/2021“ apdovanojimas buvo skirtas už e-Worker elektrinę visų varančiųjų ratų transmisiją. Šios naujoviškos transmisijos programinė įranga stebi ant ratų esančių atskirų variklių sukimo momentą ir sūkius, kad kiekvieno rato greitis visomis krautuvo eksploatavimo sąlygomis būtų optimalus. Be to, praslydus vidiniam priekiniam ratui, likę ratai visada užtikrina reikiamą sukimosi greitį ir sukimo momentą, kad darbas būtų atliktas tinkamai. Norint išnaudoti visą elektrinės įrangos galimybes ir tuo pačiu sumažinti darbo laiko ir energijos sąnaudas, mašinoje įdiegta valdymo sistema, kuri stebi momentines ir vidutines energijos sąnaudas.

Naujų elektrinių teleskopinių krautuvų seriją sudaro du modeliai e-Worker 25.5-60 su 2 varančiaisiais ratais ir e-Worker 25.5-90 su 4 varančiaisiais ratais, variklio galia, priklausomai nuo modelio – 60 ir 90 AG. Didžiausia keliamoji galia - 2 500 kg, didžiausias kėlimo aukštis – 4,8 m. Anot gamintojo, pagrindiniai šių mašinų privalumai: jokio triukšmo ir deginių emisijų, didesnis manevringumas uždarose erdvėse ir gerokai mažesnės eksploatavimo išlaidos, palyginti su panašiais dyzelinu varomais modeliais.

Elektrinių teleskopinių krautuvų panaudojimo sritys įvairios: darbas uždarose patalpose, tokiose kaip fermos, sandėliai, įvairių medžiagų saugojimo angarai, pramoniniai pastatai ir požeminiai pastatai. Be to, jie gali būti naudojimai komunaliniame ūkyje, statybose ir sąvartynuose.

Novatoriška programinė įranga stebi akumuliatoriaus būseną, likusią įkrovimo informaciją, važiavimo greitį ir visus veikimo parametrus, realiuoju laiku perduodama juos į kabinoje esantį valdymo terminalą.

 



Jums turėtų būti įdomu


Technikos naujienos

Argentinoje pristatytas autonominis purkštuva

Argentinoje pristatytas autonominis purkštuva

Argentinos kombainų ir purkštuvų gamintojas Metalfor Argenti...

Technikos naujienos

450 AG lankstinis Weichai Lovol traktorius

450 AG lankstinis Weichai Lovol traktorius

Oficialiai nieko dar nėra skelbiama, tačiau ši nuotrauka aiš...

Technikos naujienos

Sekcijų valdymas Pöttinger Flexcare

Sekcijų valdymas Pöttinger Flexcare

Pöttinger Flexcare mechaninio piktžolių naikinimo ravėtuvai...