Menu




Deutz-Fahr traktorių asortimentą papildė didžiausios 287 AG 8280 TTV

Technikos naujienos 10.09.2020   

Deutz-Fahr traktorių asortimentą papildė didžiausios 287 AG 8280 TTV


Naujas kompaktinis didelės galios Deutz-Fahr 8280 TTV modelis užpildo nišą tarp vidutinės galios Deutz-Fahr 7 serijos flagmano 7250 TTV (237 AG) ir pradinio didelės galios Deutz-Fahr 9 serijos modelio 9290 TTV (277 AG).

Naujo Deutz-Fahr 8 serijos modelio 8280 TTV vardinė galia – 268 AG. Traktoriuje įrengta bepakopė SDF T7780 TTV Compund transmisija, gaminama ten pat, kur ir traktorius – Lauingene, Vokietijoje. Didžiausias transportinis 60 km/val. greitis pasiekiamas esant ekonomiškiems 1 830 min.-1 variklio sūkiams. Konstrukcinė traktoriaus masė (10 200 kg) yra visa tona didesnė nei 7250 TTV. Bendroji traktoriaus masė – 16 000 kg. Lyginant su vidutinės galios Deutz-Fahr flagmanu 7250 TTV, kompaktinis didelės galios 8280 TTV modelis turi didesnę ratų bazę, didesnės keliamosios galios galinį keltuvą ir t. t. Atsižvelgiant į nūdienos tiksliojo ūkininkavimo standartus ir išmaniųjų sistemų plėtrą ūkiuose, naujas Deutz-Fahr traktorius turi visą reikiamą TŪS įrangą:

iMonitor3 terminalą su galimybe valdyti iki 200 sekcijų bei Auto Turn funkciją, leidžiančią traktoriui automatiškai apsisukti galulaukėje be operatoriaus įsikišimo;

SR20 GNSS palydovinės navigacijos imtuvas su automatiniu vairavimu;

• Traktoriaus valdikliai turi  ISO-Bus sąsają, todėl pritaikomi bet kokiai šį protokolą turinčiai įrangai valdyti;

Data Management sistema patikimam duomenų perdavimui ir keitimuisi;

Fleet Management sistema, leidžiant matyti, kaupti ir analizuoti visus su mašina ir atliekamomis operacijomis susijusius duomenis, integruoti ją į vieningą ūkio sistemą.

Kalbant apie komfortą, Deutz-Fahr 8280 TTV gali turėti ne tik pneumatinę kabinos pakabą, oda apsiūtą, ventiliuojamą operatoriaus sėdynę su daugiafunkciu MaxCom porankiu, automatinį oro kondicionierių. Į valdymo sistemą galima integruoti papildomą išmanųjį įrenginį – planšetinį kompiuterį. Taigi šiame traktoriuje yra įdiegtos visos šiuolaikinės komfortą ir darbo našumą didinančios priemonės.

Gamintojo atstovas žada netrukus priimti užsakymus naujam Deutz-Fahr modeliui. Taip pat tariamasi su gamintoju dėl pirmos demonstracinės 8280 TTV mašinos, kurią bus galima išbandyti praktiškai, su ūkyje turima įranga. 

 

 

 

 



gallery image

Jums turėtų būti įdomu


Technikos naujienos

Tobulinamas autonominis Krone ir Lemken traukos modulis

Tobulinamas autonominis Krone ir Lemken traukos modulis

Prieš porą metų pristatyta Krone ir Lemken bendrai sukurta s...

Technikos naujienos

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Praėjusią savaitę vykusioje Techagro žemės ūkio technikos pa...

Technikos naujienos

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger supaprastino kalibravimo procesą naujausiose Vitas...