Menu




Kompaktiškų Weidemann teleskopinių krautuvų atnaujinimas

Technikos naujienos 19.08.2020   

Kompaktiškų Weidemann teleskopinių krautuvų atnaujinimas


Prieš 10 metų kompanijos Weidemann pristatytas nedidelis teleskopinis krautuvas T4512 su šone įrengtu varikliu užpildė rinkos nišą ir tapo bestseleriu. Mašinos populiarumas augo kaip ant mielių dėl unikalaus kėlimo aukščio, kompaktiškų matmenų ir našumo derinio. Kompanija pristato naujos kartos mašiną, kurios atnaujinimai neapsiribojo vien tik Etapo V deginių emisijų reikalavimus atitinkančiu varikliu.

Atnaujintų Weidemann T4512 krautuvų techninės charakteristikos ir matmenys nepasikeitė: kėlimo aukštis 4,5 m, kėlimo galia - 1,25 t, plotis – 1,56 m, aukštis – mažesnis nei 2 m, tačiau pokyčių yra ir mašinos išorėje, ir viduje. 

Kaip ir ankstesniuose krautuvuose tebenaudojami Yanmar varikliai, kurie galimi dviejų skirtingų pajėgumų. Tiesa, bazinio Etapo V variklio galia sumažėjo nuo 31 AG iki 25 AG (be papildomo deginių apdorojimo sistemos), o galingesnės versijos gali būti 45 AG su DPF ir DOC deginių apdorojimo priemonėmis (anksčiau variklio galia siekė 40 AG).

Mašinos su mažesnio galingumo variklio didžiausias greitis yra 20 km/val., o su 45 AG galios - 20 km/val. arba 30 km/val. Hidraulinės sistemos našumas 28,6 l/min. (pasirinktinai 42 l/min. ir 70 l/min.), o degalų bako talpa padidinta iki 33 litrų.

Gamintojo teigiamu, nauja ecDrive transmisija padidina variklio, net ir mažesnio galingumo, efektyvumą. Yra keturi valdymo režimai. Automatinis režimas užtikrina maksimalų variklio našumą. Pasirinkus ekonominį režimą, variklio sūkiai sumažėja iki 2 200 aps./min., pasiekus norimą važiavimo greitį. Kiti du pasirenkami valdymo režimai yra skirti naudoti su hidrauliškai valdomais priedais.oYra du nauji vairavimo būdai: priekinių ratų ir visų ratų (vadinamuoju krabu). Elektrinis rankinis stabdys be stovėjimo nuokalnėje funkcijos, turi ir automatinio stovėjimo funkciją. Stabdys įsijungia automatiškai, kai mašina sustoja, pavarai esant neutralioje padėtyje arba kai vairuotojas išlipa iš kabinos.

Naujos kartos Weidemann T4512 krautuvai turi naują kabiną, kurioje viskas operatoriaus patogumui. Visi valdikliai yra po ranka. Be to, patogiai pritvirtintame ekrane operatorius visada gali matyti svarbiausią informaciją apie mašiną. Vairas gali būti individualiai sureguliuojamas pagal vairuotojo poreikius. Trijų kontaktų kištukinis lizdas, reguliuojamas porankis su laikymo skyriumi, gėrimų laikiklis ir kita dabar yra standartinė įranga. Papildomai galima įrengti radijo imtuvą ir USB jungtį.

Priekiniai, galiniai ir stogo stiklo valytuvai montuojami standartiškai. Galinis langas šildomas. Matomumą į dešinę pagerina nuožulnus variklio dangtis.

 



gallery image
gallery image
gallery image

Jums turėtų būti įdomu


Technikos naujienos

Argentinoje pristatytas autonominis purkštuva

Argentinoje pristatytas autonominis purkštuva

Argentinos kombainų ir purkštuvų gamintojas Metalfor Argenti...

Technikos naujienos

450 AG lankstinis Weichai Lovol traktorius

450 AG lankstinis Weichai Lovol traktorius

Oficialiai nieko dar nėra skelbiama, tačiau ši nuotrauka aiš...

Technikos naujienos

Sekcijų valdymas Pöttinger Flexcare

Sekcijų valdymas Pöttinger Flexcare

Pöttinger Flexcare mechaninio piktžolių naikinimo ravėtuvai...