Menu




Krone didina keturių rotorių grėblių gamą: naujas Swadro TC 1250

Technikos naujienos 29.07.2020   

Krone didina keturių rotorių grėblių gamą: naujas Swadro TC 1250


Vis populiarėjant centrinio grėbimo grėbliams, kompanija Krone šiemet pristatė dar vieną naują profesionalaus naudojimo keturių rotorių centrinio grėbimo grėblį Swadro TC 1250. Anot gamintojo, tai itin paprasta naudoti ir naši mašina.

Naujas Swadro TC 1250 grėblys, formuojantis pradalgę į centrą, yra jau gerai Baltijos šalių didžiųjų ūkių naudojamo Swadro 1400 Plus rotorinio grėblio atitikmuo. „Dar prieš dešimtmetį Lietuvoje Krone grėblių su šonine grėbimo ir centrine grėbimo sistema pardavimų santykis buvo 10:1, tačiau šiandien iš 10 parduotų grėblių 4 yra formuojantis pradalgę į centrą“, – sako kompanijos Krone atstovas Lietuvoje Edgaras Apanavičius. 

Swadro TC 1250 grėbimo plotis reguliuojamas hidrauliškai, todėl jis gali suformuoti nuo 1,4 iki 2,2 m pločio sąvalką. „Tai leidžia lanksčiau suderinti sąvalką su ritinių preso rinktuvo pločiu“, - paaiškina E. Apanvičius. Dėl masės apkrovos pasiskirstymo priekiniai rotoriai turi po 11 darbinių rankų, o galiniai rotoriai net po 13. Darbinis Swadro TC 1250 plotis nuo 9,80 iki 12,50 m

Pasak Krone atstovo, Swadro TC 1250 įrengtos pasiteisinusios Lift tines (optimalaus grėbimo pirštų kampo), Jet Effect (švelni rotorių nuleidimo sistema) ir daug kitų darbo našumą ir kokybę gerinančių sistemų. Priekiniai Swadro TC 1250 rotoriai turi hidraulinę pakabą, kurios lygis kontroliuojamas iš traktoriaus kabinos, o darbinė padėtis nurodoma valdymo kompiuteryje. „Tai reiškia, kad operatoriai gali greitai ir lengvai pakeisti pakabos slėgimą, priklausomai nuo darbo sąlygų“, - naujovę komentuoja E. Apanavičius.

Kaip ir visuose Krone grėbliuose, taip ir šiame modelyje įdiegta laiko patikrinta priežiūros  nereikalaujanti DuraMax rotoriaus guoliavietės sistema. Kompanija Krone didelį dėmesį skiria saugumui, gamintojas vertina aukštus apsaugos ir kelių saugumo įvertinimus. Pavyzdžiui, Swadro TC 1250 rėmo dangtis apsaugo jautrius komponentus nuo nešvarumų ir šiukšlių, o įspėjamųjų skydelių apšvietimo įtaisas, taip pat šviesos diodų lemputės (įskaitant Krone logotipą) suteikia didesnį saugumą keliuose.

Swadro TC 1250 sveria apie 4,9 t, traktoriaus galios poreikis – 80 AG. Naujo grėblio transportavimo  plotis 2,99 m aukštis – 3,99 m.

 



Jums turėtų būti įdomu


Technikos naujienos

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Zetor pristatė naujos 6 serijos traktorių

Praėjusią savaitę vykusioje Techagro žemės ūkio technikos pa...

Technikos naujienos

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger atnaujino Vitasem sėjamąsias

Pöttinger supaprastino kalibravimo procesą naujausiose Vitas...

Technikos naujienos

Atnaujinti John Deere 5M traktoriai

Atnaujinti John Deere 5M traktoriai

Naujausi John Deere 5M traktoriai galimi su naujomis transmi...